Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az Adatkezelési Tájékoztatónk Cookie-kkal kapcsolatos irányelvének értelmében. A képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod. 

4030 Debrecen, Diószegi út 3-5

Ügyfélszolgálat
+36 30/565-3551
felujitaswebaruhaz.hu
Villámgyors, munkakedvet fokozó kísérőlevél meglepetés CSOKIval-hát ilyen kedvességet még egyetlen rendeléskor sem tapasztaltam!! Úri cég!!!!
Svendor Erzsébet
Bátran rendelhettek innen, korrektek, gyorsak, kedvesek, segítőkészek . Azt kapod, amit vársz. Ritka manapság egy ilyen megbízható cég.
Lázár-Tóth Zsuzsanna
Gyors szállítás! Nagyon jó kommunikáció, telefonon egyeztettek velem a csomagom állapotáról. Az ár is nagyon jó volt. A számla mellé csomagolt levél és csoki örömet okozott 😊
Kőszegi Norbert

Vízlepergető hatású kültéri fa festék

Nagy szerencse, ha valakinek megadatik, hogy kertes házban éljen. Ha te is ilyen helyzetben vagy, akkor biztosan te is így gondolod. 

Ezzel együtt azonban nyilván tisztában vagy azzal is, hogy mennyivel több munka van egy kerttel, kerítéssel. A kültéri fa festék szükséges ahhoz, hogy megfelelően tudd kezelni a kinti bútorokat, vagy a kerítést. Biztosan te is sokszor láttad régi amerikai filmekben a kis családi házat, fehér léckerítéssel. Egyszerű és nagyszerű, és nem utolsó sorban iszonyúan hangulatos.

A kültéri fa festék lehetőséget nyújt arra, hogy nem csak simán ápolni tudd a felületeket, de a neked leginkább tetsző színnel lásd el azokat. A nem megfelelően kezelt fa könnyen sérül, elkorhad, és a ráköltött pénz máris olyan, mintha az ablakon szórtad volna ki. A kültéri fa festék azonban rendelkezik vízlepergető hatással, ami azt jelenti, hogy nem szívja be a fafelület az esőt, és a piszok sem marad meg rajta. Ha mégis ez történne, arra is van megoldás. Mivel nedves állapotban dörzsálló a festés, amely tulajdonságnak köszönhetően könnyedén tisztíthatod.

A kerítés mellett fából készült kerti bútoraidat is színezheted ezzel a kültéri fa festékkel. Manapság egyre nagyobb divat, hogy raklapból készítenek kerti alkalmatosságokat, bármit el lehet képzelni. Akár magad is megvalósíthatod, amit elképzelsz. Az is nagyon jó, hogy nem lesz műanyagszerű hatása, mert úgy alkották meg, hogy kihozza a fa erezetét, textúráját, miközben fel is. A kültéri fa festéket használva nem kell kompromisszumot kötnöd, kemény és puhafára egyaránt alkalmazhatod.