Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az Adatkezelési Tájékoztatónk Cookie-kkal kapcsolatos irányelvének értelmében. A képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod. 

4030 Debrecen, Diószegi út 3-5

Ügyfélszolgálat
+36 30/565-3551
felujitaswebaruhaz.hu
Villámgyors, munkakedvet fokozó kísérőlevél meglepetés CSOKIval-hát ilyen kedvességet még egyetlen rendeléskor sem tapasztaltam!! Úri cég!!!!
Svendor Erzsébet
Bátran rendelhettek innen, korrektek, gyorsak, kedvesek, segítőkészek . Azt kapod, amit vársz. Ritka manapság egy ilyen megbízható cég.
Lázár-Tóth Zsuzsanna
Gyors szállítás! Nagyon jó kommunikáció, telefonon egyeztettek velem a csomagom állapotáról. Az ár is nagyon jó volt. A számla mellé csomagolt levél és csoki örömet okozott 😊
Kőszegi Norbert

Többféle laminált padló alátét kapható

Lakásfelújítás vagy építkezés kellős közepén tartasz? Nem tudod eldönteni, hogy mi legyen a következő lépés? Egyszerű és elegáns padlót szeretnél, de a fa alapanyag nem kíméli a pénztárcád? 

A laminált padló és a laminált padló alátét is megtalálható webáruházunkban, amely remek alternatíva a drága hajópadlóhoz képest. Jól néz ki a lakásban, házban. Tiszta hangulatot áraszt, nem úgy, mint a retró faltól falig szőnyeg. Az ma már nem állná meg a helyét. A laminált padló alátét nélkül semmit sem ért.

Nagyon kell rá figyelned, hogy felmosáskor is a lehető legkevesebb vízzel dolgozz. De természetesen az alulról történő vizesedés sem tesz jót. Így nagyon fontos, hogy a laminált padló alátéteket körültekintően válaszd ki akár webáruházunkból. Minden szükséges részt megtalálsz, hiszen nekünk az a célunk, hogy a sikeres legyél a lakásfelújításod során, hogy mindent megtalálj, ami hozzásegít ahhoz, hogy egyedül is el tudd végezni a munka könnyebb és a nehezebb fázisait.

A laminált padló alátétek közül az egyik legfontosabb a szigetelés, így a párazáró fólia alkalmazása is erősen ajánlott. Ahogy említettük, nagyon érzékeny a nedvességre ez az anyag. Az alátétlemezek is jól jönnek, mivel amellett, hogy stabilitást nyújtanak, a talajtól elválasztják a padlót, így jobb hőszigetelést és kellemes hőhatást teremtve. A laminált padló alátéteket mind megtalálhatod nálunk. Mivel webes felületen vásárolsz, még csak ki sem kell menned az utcára, a megtakarított idő pedig a tervezésé.