Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az Adatkezelési Tájékoztatónk Cookie-kkal kapcsolatos irányelvének értelmében. A képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod. 
Menü
+36-30-565-3551

Festő szerszámok

Ebben a kategóriában vannak a festéshez szükséges szerszámok: ecsetek, festő hengerek
Ecsetek festéshez Ecsetek festéshez
Ecsetek festéshez.
Festék keverő szerszámok Festék keverő szerszámok
Szerszámok festék keveréshez
Festőhengerek (teddy henger) Festőhengerek (teddy henger)
Festő hengerek (Teddy hengerek)
Glettelő szerszámok Glettelő szerszámok
Glettelő szerszámok
Segédeszközök festéshez Segédeszközök festéshez
Segédeszközök festéshez
Szerszám készletek festéshez Szerszám készletek festéshez
Szerszám készletek festéshez

A festő szerszámok beszerzése prioritást élvező feladat, ha nem az ördögöt, hanem az ízlésednek megfelelő árnyalatot kívánod a falra festeni. Ecsetek, hengerek, gletteléshez szükséges felszerelések, fóliák… Megannyi kiegészítő várja, hogy a felújításod részesévé válhasson. Még mielőtt teljesen belefulladnál a lehetőségek tengerébe érdemes a konkrétumok oldaláról megközelítened a vásárlás feladatát. Beltérben kívánod ecsetvonásaiddal jobbá, szebbé tenni a teret, vagy mindezt kültérben szeretnéd kivitelezni? A takarás, felületvédelem biztosítása nulladik lépésnek is tekinthető. Ahhoz, hogy a környezetedet, ami csak szemlélője tevékenységednek meg tudd óvni a festékfoltoktól, olyan kellékekre van szükséged, melyek lehetővé teszik számodra a zavartalan munkálkodást.

Úgy ugyanis lehetetlen dolgozni, különösen az ecsetvonások világában, hogy folyamatosan azon görcsölsz, vajon mit kensz össze vagy csöpögtetsz le. A következő lépés az alapozás, illetve a felületsimítás, vagyis glettelés. Ezt a szakaszt nem érdemes kihagynod (legfeljebb frissítő festés esetén), mivel ekkor egyenesítheted ki az érintett falfelületet, könnyűvé téve a további munkálatokat. Ha egy göröngyös, abszolút hullámzó terepen kell boldogulnod, azzal gyakorlatilag lehetetlenné avanzsál a problémamentes ecsetkezelés és persze a szemeket gyönyörködtető végeredmény elérése. A festő szerszámok a kezed alá dolgoznak, szó szerint támogatják a munkádat kezes kialakításuknak és a gyakorlatban maradéktalanul helytálló jellemvonásaiknak köszönhetően. Ha olyan kellékeket preferálsz, melyek a helyzetedben maradéktalanul ideálisak, akkor rengeteg időt, energiát spórolhatsz meg, kézenfekvő döntésed nyomán.