Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az Adatkezelési Tájékoztatónk Cookie-kkal kapcsolatos irányelvének értelmében. A képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod. 

4030 Debrecen, Diószegi út 3-5

Ügyfélszolgálat
+36 30/565-3551
felujitaswebaruhaz.hu
Villámgyors, munkakedvet fokozó kísérőlevél meglepetés CSOKIval-hát ilyen kedvességet még egyetlen rendeléskor sem tapasztaltam!! Úri cég!!!!
Svendor Erzsébet
Bátran rendelhettek innen, korrektek, gyorsak, kedvesek, segítőkészek . Azt kapod, amit vársz. Ritka manapság egy ilyen megbízható cég.
Lázár-Tóth Zsuzsanna
Gyors szállítás! Nagyon jó kommunikáció, telefonon egyeztettek velem a csomagom állapotáról. Az ár is nagyon jó volt. A számla mellé csomagolt levél és csoki örömet okozott 😊
Kőszegi Norbert

Szárazbeton kültéri betonozási munkákhoz

Amikor házépítésről van szó, akkor nagyon fontos, hogy erős alapokat készítsünk. Ugyanis az alapozás minősége meghatározza, hogy az épület mennyire lesz stabil és időtálló. 

Természetesen a pillérek, oszlopok, födémek megépítésekor is nagy szerepe van a stabilitásnak, éppen ezért nélkülözhetetlen a megfelelő tulajdonságokkal rendelkező szárazbeton alapanyag használata. Mivel többféle munkához is szükség lehet rá, ezért fontos, hogy az eltérő igényeknek is eleget tegyen.

Könnyű kezelhetőség, időtállóság

Egy különösen fontos kérdés, hogy mennyire gyorsan, kényelmesen lehet kezelni a kiválasztásra kerülő szárazbeton alapanyagot? Sok időt, energiát vehet igénybe, ha a helyszínen kell kísérletezgetni az összetevők arányainak eltalálásával, annak érdekében, hogy elérjük a tökéletes állagot. Az általunk kínált termékek zsákos kiszerelésben kaphatók. Ez azt jelenti, hogy gyárilag összekevert betonról van szó, amit a helyszínen csak vízzel kell összekeverni. A magas minőségnek köszönhetően a betonfelületek kiállják az idő próbáját még az átlagosnál nagyobb igénybevétel esetén is.

A szárazbeton alapanyagidőjárás-állósága

A webáruházunkban elérhető szárazbeton másik nagy előnye, hogy remekül ellenáll az időjárási viszonyoknak. Legyen szó nyári forróságról vagy mínusz fokokról, a kialakított beton nem veszít a masszivitásából és a tökéletesen sima, egységes kinézetét is sziklaszilárdan megőrzi. A kiváló tulajdonságai révén, nemcsak a lakáson belül, hanem azon kívül is alkalmas a gyors, kényelmes és hosszútávon is eredményes betonozásra.

Tartalomhoz tartozó címkék: szárazbeton szárazbeton ár