Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az Adatkezelési Tájékoztatónk Cookie-kkal kapcsolatos irányelvének értelmében. A képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod. 
+36-30-565-3551
Éppen itt jársz: > >

Szállítási módok

20.000,- Ft érték fölött és 30 kg súly alatt a szállítást mi fizetjük.

100.000,- Ft értékű megrendelést bármilyen súllyal saját költségünkre szállítunk ki hozzád.

Webáruházunkban az alábbi szállítási módok közül választhatsz:

  1. Személyes átvétel üzletünkben: 4030 Debrecen, Diószegi út 3-5. Szállási költség nincs laugh és a súly vagy méret sincs korlátozva.
  2. MOL-COOP postapont. Ha ezt választod, több száz átvételi hely közül választhatsz, Coop boltok és MOL benzinkutak közül. Térképet itt találsz: MOL-COOP postapontok. Ennek a szállítási módnak az az előnye, hogy a MOL kutakon éjjel nappal-, a COOP boltokban nyitvatartási időn belül bármikor átveheted a küldeményt. Maximum 20 kg lehet egy csomag, és összesen 5 csomagot rendelhetsz egyszerre.
  3. MPL PostaPont: az összes magyarországi Postahivatal közül választhatsz, és nyitvatartási időben bármikor átveheted a csomagodat. Ezzel a szállítási móddal maximum 30 kg-os csomagot rendelhetsz.
  4. MPL futárszolgálat Megrendelő által megadott szállítási címre. Ha ezt a szállítási módot választod az MPL munkatársa bármelyik magyarországi címre leszállítja a megrendelt árut, ami gépjárművel megközelíthető. Az árut a Futár a szállítóeszköz mellett adja át. Az autótól tovább kézzel nem viszi a csomagot. Ezzel a szállítási móddal 40 kg lehet egy csomag. 100-1000 kg-ig raklapon szállítunk. A raklap eldobható, nem számítunk fel rá külön költséget ezzel a szállítási móddal.
  5. Gyári szállítás. Nagyobb tételek esetében és főként a nehéz áruknál (betonok, csemperagasztók, aljzatkiegyenlítők, stb.) gyári szállítás, vagy telephelyi átvétel választható. Ezekben az esetekben raklap költséget kell fizetni. Egy raklap ára 4.500,- Ft. 

A szállítás költsége a megrendelt termékek súlyától és méretétől függ.

A pontos szállítási költséget az alábbi módon tudhatod meg:

  1. Minden szükséges terméket a kosárba raksz.
  2. Belépsz a kosár menübe a jobb felső sarokban található KOSÁR gomb megnyomásával.
  3. Baloldalon legördíted a VÁRHATÓ SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉG menüpontot
  4. Kiválasztod a "Kívánt szállítási helyet"
  5. Megnézed mennyibe kerül a szállítás

Egy csomag maximum 40 kg lehet, amiből max. 2 db-ot rendelhetsz egyszerre. Ha a szükséges áru súlya 100 kg fölött van, akkor sincs gond. 100-1000 kg-ig raklaposan szállítunk. Egy 1000 kg-os raklap szállítási költsége 20.000,- Ft értékig 12.999,- Ft, ami az érték növekedésével együtt csökken. Ezért az összegért bármelyik magyarországi címre szállítunk. Ha a lakóhelyeden belül bíznál meg egy szállítási vállalkozót egy raklap áru egyik helyről a másikra történő fuvarozásával, valószínűleg hasonló nagyságrendbe kerülne.

 

blog comments powered by Disqus