Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az Adatkezelési Tájékoztatónk Cookie-kkal kapcsolatos irányelvének értelmében. A képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod. 

4030 Debrecen, Diószegi út 3-5

Ügyfélszolgálat
+36 30/565-3551
felujitaswebaruhaz.hu
Villámgyors, munkakedvet fokozó kísérőlevél meglepetés CSOKIval-hát ilyen kedvességet még egyetlen rendeléskor sem tapasztaltam!! Úri cég!!!!
Svendor Erzsébet
Bátran rendelhettek innen, korrektek, gyorsak, kedvesek, segítőkészek . Azt kapod, amit vársz. Ritka manapság egy ilyen megbízható cég.
Lázár-Tóth Zsuzsanna
Gyors szállítás! Nagyon jó kommunikáció, telefonon egyeztettek velem a csomagom állapotáról. Az ár is nagyon jó volt. A számla mellé csomagolt levél és csoki örömet okozott 😊
Kőszegi Norbert

Szállítási határidők

A termékeknél jelezzük a raktári elérhetőségeket: 

Webáruházunkban lévő termékek más-más szállítási határidővel juthatnak el hozzád. 

 • "Raktáron" felirat azt jelzi, hogy ez a termék általános raktárkészletünk része. Ha ma megrendeled, holnap felveszi a futár, és holnapután, vagy az azt követő napon nálad lehet. A délelőtt megrendelt és raktárkészleten lévő termékeket gyakran még aznap elküldjük. Statisztikáink szerint ezek a termékek 90%-ban a megrendeléstől számított 48 órán belül eljutnak a rendeltetési helyükre (munkanapokon). Ennek ellenére előfordulhat, hogy éppen kifogytunk az adott termékből. Ekkor kapsz egy e-mailt, hogy a termék nagyker raktárban van, és hamarosan megérkezik hozzánk. Azonnal intézkedünk a nagyker raktárból történő beszállításról. Amint megérkezik, jön érte a futár, és viszi hozzád. Minden mozzanatról e-mailben értesítünk. 

 • "7 napon belüli szállítás" felirattal látjuk azokat a termékeket jelöljük, ami a mi készletünknek nem mindennapos tagja, de a nagykereskedelmi raktár készletén mindig elérhető. Ezeket onnan hozatjuk be, ami 2-3 munkanap alatt szokott megtörténni. Utána minden úgy történik, mint az előző pontban, tehát ezeket a termékeket kb. 5 munkanap alatt szoktuk teljesíteni. Megrendeled hétfőn, szerdán nálunk van, pénteken megkapod, szombaton dolgozol vele. 

 • "Rendelhető 10 napos határidővel" feliratot látsz azoknál a termékeknél, amiket egyenesen a gyártótól hozunk. Ez eltarthat pár napig. Általában 7 munkanapon belül tudjuk ezeket teljesíteni. 

Minden egyes megrendelésre nagy figyelmet fordítunk, és személyes felelős foglalkozik vele. Ennek ellenére előfordul néha, hogy homokszemek kerülnek a gépezetbe, és lelassul a folyamat. Ezek miatt nem tudunk kötbérterhes szállítási határidőt vállalni, csak a tőlünk telhető legrövidebb idő alatt szállítani, és a várható időpontról tájékoztatást adni. 

Ha bármilyen eltérés van az előbb leírt folyamatoktól, nem ülünk csendben a babérjainkon. Ha kicsi csúszás várható, kapsz róla egy e-mailt. Ha nagyobb a gond, akkor azonnal felhívunk telefonon, és megbeszéljük veled a helyzetet, hogy úgy tudjunk kiszolgálni, ahogy neked megfelel. 

A koronavírus-járvány miatt a rendelések kézbesítése a megszokotthoz képest pár napos késéssel történhet.

Minden mozzanatról e-mailben értesítünk:

 1. A rendelésed beérkezett hozzánk. 
 2. A megrendelésed feldolgozását elkezdtük.
 3. A csomagot összekészítettük, futárra vár,
  vagy
 4. a megrendelt termék nagyker raktárban van, beszállítás alatt.
 5. A csomagot a futár felvette.
 6. A megrendelés teljesült. (benne ajándék   laugh)

Ha előre tudni szeretnéd, hogy kb. mikor kaphatod meg a csomagot, érintsd meg vagy kattints erre a "KAPCSOLAT" feliratra! Az ott található bármelyik elérhetőségünkön kapsz választ.