Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az Adatkezelési Tájékoztatónk Cookie-kkal kapcsolatos irányelvének értelmében. A képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod. 

4030 Debrecen, Diószegi út 3-5

Ügyfélszolgálat
+36 30/565-3551
felujitaswebaruhaz.hu
Villámgyors, munkakedvet fokozó kísérőlevél meglepetés CSOKIval-hát ilyen kedvességet még egyetlen rendeléskor sem tapasztaltam!! Úri cég!!!!
Svendor Erzsébet
Bátran rendelhettek innen, korrektek, gyorsak, kedvesek, segítőkészek . Azt kapod, amit vársz. Ritka manapság egy ilyen megbízható cég.
Lázár-Tóth Zsuzsanna
Gyors szállítás! Nagyon jó kommunikáció, telefonon egyeztettek velem a csomagom állapotáról. Az ár is nagyon jó volt. A számla mellé csomagolt levél és csoki örömet okozott 😊
Kőszegi Norbert

Önterülő aljzatkiegyenlítő folyadékok széles választéka

A szakzsargon nem ismer határokat. Így, ha valamilyen témában nem vagyunk jártasak, akkor idegenként hathat egy-egy kifejezés. 

Találkoztál már például az önterülő aljzatkiegyenlítő szópárral? Lehet, hogy neked sem az jutott elsősorban eszedbe, hogy ennek a dolognak köze lehet a burkoláshoz. Pedig az önterülő aljzatkiegyenlítő használata az egyik legfontosabb kezdőlépés a burkolás megkezdése előtt. Az is meglepő, hogy a szakmák közül kiemelkedően fontos az aljzatkiegyenlítő szakember feladata.

Hiszen, ha nem egyenes az alap felület, hanem hepehupás, akkor sokkal nehezebb lesz annak befedése. A fedőanyag ideális fogadófelületet biztosít a legtöbb hideg és meleg burkolatnak. Az aljzatkiegyenlítés a burkoláson belüli szakág, ezért egy hozzáértő személy tudja, hogy az önterülő aljzatkiegyenlítő előtt mindenképp alapozót kell használni és csak azután kerülhet rá a kiegyenlítő anyag. Ez az első lépés, amikor elkezdjük a munkafolyamatot. Ez a lépés nagy odafigyelést igényel és magas szintű precizitást. Az aljzatkiegyenlítésnek két módja létezik, az önterülő aljzatkiegyenlítő és a nem önterülő.

A kettő közötti különbség az, hogy az önterülő változatot csak beltérben érdemes használni, mivel ott nem kell figyelni a víz elvezetésre és az ahhoz szükséges szögek állására. Ezek után, ha úgy érzed nem mersz belevágni az egyszerűnek tűnő feladatba, nem kell azonnal szakemberhez fordulnod, mivel számos lehetőséget találsz az interneten. Ilyenkor érdemes a témának utánajárni, segítségedre lesz webshopunk, ahol minden burkoláshoz és önterülő aljzatkiegyenlítő anyaghoz szükséges információt megkaphatsz.