Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az Adatkezelési Tájékoztatónk Cookie-kkal kapcsolatos irányelvének értelmében. A képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod. 

4030 Debrecen, Diószegi út 3-5

Ügyfélszolgálat
+36 30/565-3551
felujitaswebaruhaz.hu
Villámgyors, munkakedvet fokozó kísérőlevél meglepetés CSOKIval-hát ilyen kedvességet még egyetlen rendeléskor sem tapasztaltam!! Úri cég!!!!
Svendor Erzsébet
Bátran rendelhettek innen, korrektek, gyorsak, kedvesek, segítőkészek . Azt kapod, amit vársz. Ritka manapság egy ilyen megbízható cég.
Lázár-Tóth Zsuzsanna
Gyors szállítás! Nagyon jó kommunikáció, telefonon egyeztettek velem a csomagom állapotáról. Az ár is nagyon jó volt. A számla mellé csomagolt levél és csoki örömet okozott 😊
Kőszegi Norbert

Minőségi Baumit zsákos beton a gyors betonozásért

A Baumit zsákos beton már évtizedek óta fontos szereplője az építőiparnak és a lakásfelújítási műveleteknek. Ha egy betonalapot kell önteni vagy újra kell alapozni egy padlót, a Baumit beton mindig tökéletes választást jelent, ugyanis a remek összetétele hosszú évekig tartós eredményt produkál. 

Ha cementre vagy készbetonra van szükséged, akkor a Felújítás webáruházban megtalálhatod a Számodra tökéletes terméket. A cégünk sok éve foglalkozik megbízható, minőségi építkezési alapanyagok forgalmazásával, köztük fa festékekkel, folyékony fóliákkal, laminált padló alátétekkel és zsákos betonnal egyaránt. Kapható nálunk esztrich és szárazbeton is, így mindig az igényeidnek megfelelően választhatsz.

A száraz Baumit zsákos beton egy gyárilag bekevert anyag, amit a helyszínen csak vízzel kell összekeverni és már kész is. Nem kell hozzá semmi egyéb extrát adagolni. Az előkészítése könnyű, azonnal felhasználható. Baumit száraz beton termékeinket vasbeton szerkezeti elemek elkészítéséhez ajánljuk elsősorban. Ezek lehetnek pillérek, födémek, kiváltók.

Másodlagos felhasználási területei lehetnek a termékeknek az aljzatkészítés és javítási munkák, ezt pedig a fagyálló tulajdonságnak és a 4 mm szemcsenagyságnak köszönhetjük. Használhatók beltérben és kültérben is. Miért érdemes a Baumit zsákos betont választani? Azért, mert minőségi, olcsó anyag és könnyű vele dolgozni. Ugyanakkor a webáruházunkban részletesebb leírást is találhatsz a termékeinkről, amennyiben pontos paraméterek is érdekelnek.

Tartalomhoz tartozó címkék: zsákos beton zsákos beton ár