Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az Adatkezelési Tájékoztatónk Cookie-kkal kapcsolatos irányelvének értelmében. A képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod. 

4030 Debrecen, Diószegi út 3-5

Ügyfélszolgálat
+36 30/565-3551
felujitaswebaruhaz.hu
Villámgyors, munkakedvet fokozó kísérőlevél meglepetés CSOKIval-hát ilyen kedvességet még egyetlen rendeléskor sem tapasztaltam!! Úri cég!!!!
Svendor Erzsébet
Bátran rendelhettek innen, korrektek, gyorsak, kedvesek, segítőkészek . Azt kapod, amit vársz. Ritka manapság egy ilyen megbízható cég.
Lázár-Tóth Zsuzsanna
Gyors szállítás! Nagyon jó kommunikáció, telefonon egyeztettek velem a csomagom állapotáról. Az ár is nagyon jó volt. A számla mellé csomagolt levél és csoki örömet okozott 😊
Kőszegi Norbert

Mikor érdemes flexibilis csemperagasztót használni?

A felület csempézése nagy kihívást jelent, hiszen egyszerre több tényezőnek is teljesülnie kell a tökéletes végeredmény elérése érdekében. 

Először is nem mindegy a csempe minősége, kinézete, és persze az sem mellékes, hogy a ragasztáshoz milyen terméket választasz. Talán már te is hallottál a flexibilis csemperagasztó létezéséről, aminek a használata kifejezetten ajánlott bizonyos esetekben. Kültéri burkolás esetén például mindenképp ezt válaszd, de az olyan betonfelületek burkolásánál is jó szolgálatot tesz, ahol a felület zsugorodhat.

Ugyanez a helyzet akkor is, ha nagyobb méretű csempét szeretnél lerakni, illetve, ha diszperziós, cementkötésű, rugalmas vagy kent vízszigetelésekre kerül a burkolóanyag. Padlófűtés esetén szintén a flexibilis csemperagasztó használata javasolt. Mint, ahogy a nevében is benne van, ez egy speciális ragasztó, aminek nagy az alakváltó képessége. Bár szabad szemmel nem látjuk, de az aljatok folyamatosan változnak, mozgásban vannak, a hőmérséklet hatására zsugorodnak, tágulnak.

Éppen ezért érdemes olyan ragasztóanyaggal dolgoznod, ami képes alkalmazkodni a felülethez, még száradást követően is. Miért jó ez? Ha az anyag együtt mozog a felülettel, akkor nem kell tartanod attól, hogy a csempe megreped vagy elválik a talajtól. A flexibilis csemperagasztó tehát a tartós aljzatok kialakításának egyik nélkülözhetetlen kelléke. Kínálatunkban megtalálod a Baumit, Mapei, LB-Knauf flexibilis csemperagasztóit, amik kültéren is remekül használhatók, és a nagyobb igénybevételt is túlélik.