Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az Adatkezelési Tájékoztatónk Cookie-kkal kapcsolatos irányelvének értelmében. A képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod. 
Menü
+36-30-565-3551

Miért vagy jó helyen nálunk?

Nagyon örülünk, hogy itt vagy, és érdekel, hogy miért vagy jó helyen nálunk.

Nem csupán egy webáruház vagyunk. Mi a megoldások Kincsesbányája vagyunk a felújítóknak.

A magyarországi építési kultúra több sebből vérzik.

Korábban önjelölt “mesterek” és „szakik” tengere volt elérhető, akiknek a szakértelme imádott Mekk Elekünk tudásához fel nem érhetett.

Még mindig vannak ilyen kivitelezők, de szerencsére kevesebben. Sajnos azonban az igazi szakértelem is egyre nehezebben elérhető. Megkülönböztetni a hozzáértőt a szemfényvesztőtől gyakran csak a munka elvégzése után lehet, akkor pedig már késő.

A Felujítás webáruház küldetése, hogy a magyar építtető és felújító társadalmat olyan tudással vértezzük fel, aminek birtokában a legtöbb buktatót elkerülheti a felújítás során. A felujitasszakerto.hu blogon folyamatosan bővülő tudásanyagot teszünk közzé teljesen ingyen.

A mi webáruházunknak nem az a célja, hogy egy átláthatatlan termék halmazt próbáljon bemutatni. Erre bőven van már vállalkozás az interneten.

Nem termék oldalról közelítjük meg a feladatot, hanem a Te szemszögedből igyekszünk megoldani a problémádat.

Az igazi feladatra összpontosítunk, és termék helyett megoldásokat adunk a kezedbe. Te tudod mit akarsz felújítani, vagy megszépíteni a házadon, mi pedig tudjuk, hogy mi kell hozzá.

Egy-egy feladatra két-háromféle megoldást kínálunk (nem 25-öt) és elmondjuk, hogy melyiknek mi az előnye, esetleg hátránya a másikkal szemben. A döntés a te kezedben van. Abban biztos lehetsz, hogy nem kapsz olyan terméket nálunk ami nem tudja maradéktalanul ellátni azt a feladatot amire kitalálták.

Ha nem boldogulsz számos módon kérhetsz segítséget tőlünk. Ezeket a lehetőségeket minden oldalon könnyen megtalálod, de itt a legegyszerűbb: "kapcsolat" (csak a szövegre kell kattintanod).

A webáruház üzemeltetéséért és működéséért én felelek, Siposs Levente. Ha valamivel nem vagy elégedett, hÍvj a +36303117407 telefonszámon, vagy írj a levente@felujitaswebaruhaz.hu e-mail címre!

Nálunk jó helyen jársz, ha tudod mit szeretnél csinálni de még nem tudod hogyan kell és milyen anyagokkal lehet megvalósítani. Ha olyan megoldásokat keresel amilyet Mekk Elek biztos nem használ. Olyan anyagokat és eszközöket a felújításhoz amivel lehetőleg csak egyszer kell megcsinálni a munkát, mert nem jön le, nem esik szét, nem veszíti el a színét és megfizethető áron tudsz hozzájutni kényelmesen otthonról.

Akkor is jó helyen jársz, ha kivitelező vagy, és egyetértesz a nézeteinkkel. Ha büszke vagy a munkádra, és nem abból élsz amiből Mekk Elek próbált laugh. Kivitelezőként ki tudunk téged szolgálni bárhol az országban. Olyan anyagokat és eszközöket kínálunk, amivel egy igényes mesterember kifogástalan munkát tud végezni.

A háttérben egy piacvezető Tüzép árukínálata, és több évtizedes szakmai tapasztalata illetve kollégái állnak. Ha többet akarsz megtudni Cégünkről látogass el a www.tuzepker.hu weboldalra!

A Tüzépker Kft. Debrecen több, mint 20 éve működő építőanyag kereskedés, így biztos lehetsz benne, hogy nem fogunk eltűnni, ha rendezetlen ügyed lesz velünk. Az általunk értékesített termékekért felelősséget vállalunk. Ha bármilyen kifogásod van, mindent megteszünk annak érdekében, hogy végül elégedetten gondolj vissza a vásárlás élményére.

Kellemes “bogarászást” kívánunk, ha elakadsz bátran ragadd meg valamelyik lehetőséget, és vedd fel velünk a kapcsolatot!


blog comments powered by Disqus