Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az Adatkezelési Tájékoztatónk Cookie-kkal kapcsolatos irányelvének értelmében. A képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod. 

4030 Debrecen, Diószegi út 3-5

Ügyfélszolgálat
+36 30/565-3551
felujitaswebaruhaz.hu
Villámgyors, munkakedvet fokozó kísérőlevél meglepetés CSOKIval-hát ilyen kedvességet még egyetlen rendeléskor sem tapasztaltam!! Úri cég!!!!
Svendor Erzsébet
Bátran rendelhettek innen, korrektek, gyorsak, kedvesek, segítőkészek . Azt kapod, amit vársz. Ritka manapság egy ilyen megbízható cég.
Lázár-Tóth Zsuzsanna
Gyors szállítás! Nagyon jó kommunikáció, telefonon egyeztettek velem a csomagom állapotáról. Az ár is nagyon jó volt. A számla mellé csomagolt levél és csoki örömet okozott 😊
Kőszegi Norbert

Miért kerüljön poliuretán lakk a padlóra?

A dekoratív, jó közérzetet árasztó otthon egyik alapvető tulajdonsága a szép padló. Ha helyenként sérült vagy esetleg megkopott már, akkor az bizony azt jelzi, hogy szükség van a felújítására. 

Ilyenkor szükség van egy ezermesterre, aki gondosan kicseréli a sérült padló lapokat, és átfesti az egész felületet egy megfelelő színű fa festékkel. Ha ez kész, akkor még koránt sincs vége a munkának, hiszen kell egy plusz réteg, ami megvédi, egységessé és tartóssá teszi a padlót. Erre a feladatra ideális választás a poliuretán lakk, ami webáruházunk fa festék kínálatában is megtalálható. De térjünk is rá, hogy miért érdemes ezt használni?

A parketta, illetve más fából készült bútorok, lambériák, gerendák lakkozására is kiválóan alkalmas. A korábban már festett felületeket is be lehet vonni vele. Ha esetleg marad a dobozban, akkor garantáltan nem marad feleslegesen a polcon, ugyanis nagyon sokoldalúan lehet használni. A másik nagy előnye, hogy nagyon könnyen lehet bánni vele, a felvitele nem okoz nehézséget. A felújítási munkálatok kellős közepén ez meglehetősen nagy pozitívum, hiszen az anyaghasználat nem hátráltatja a soron következő munkafolyamatokat.

Sokan azért választanak poliuretán fa festéket, mert nagyon hamar megszárad, hozzávetőlegesen 4 óra múlva már rá lehet menni egy újabb réteggel. Ez szintén nagy könnyebbséget jelent, hiszen nem kell napokat várni a száradásra. Ha neked is erre van szükséged, akkor a figyelmedbe ajánljuk a FACTOR Aqua Parkettalakkunkat, ami nagyon gyors és kényelmes munkavégzést tesz lehetővé, a végeredmény pedig önmagáért beszél.

Tartalomhoz tartozó címkék: fa festék fa festék rendelés