Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az Adatkezelési Tájékoztatónk Cookie-kkal kapcsolatos irányelvének értelmében. A képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod. 

4030 Debrecen, Diószegi út 3-5

Ügyfélszolgálat
+36 30/565-3551
felujitaswebaruhaz.hu
Villámgyors, munkakedvet fokozó kísérőlevél meglepetés CSOKIval-hát ilyen kedvességet még egyetlen rendeléskor sem tapasztaltam!! Úri cég!!!!
Svendor Erzsébet
Bátran rendelhettek innen, korrektek, gyorsak, kedvesek, segítőkészek . Azt kapod, amit vársz. Ritka manapság egy ilyen megbízható cég.
Lázár-Tóth Zsuzsanna
Gyors szállítás! Nagyon jó kommunikáció, telefonon egyeztettek velem a csomagom állapotáról. Az ár is nagyon jó volt. A számla mellé csomagolt levél és csoki örömet okozott 😊
Kőszegi Norbert

Megbízható laminált padló alátétek tartós eredménnyel

A laminált padló alátét fontos szerepet tölt be sok lakásfelújítás során, ugyanis az erre kerülő burkolóanyag továbbra is az egyik legnépszerűbb választás az otthonokban. Ahhoz, hogy a laminált padló helytálljon az évek során, megfelelő alapot kell biztosítani a számára. 

A webáruházunkban Te is megtalálhatod a legjobb alátéteket különböző méretekben, vastagságokban. A Base Floor laminált padló alátét igen népszerű volt a webáruházunkban az elmúlt években, mivel már számos esetben remekül bizonyított. Alapvetően padlófűtés nélküli helyiségek burkolásának az előkészítéséhez használatos, és egy elérhető árú, megbízható anyagról van szó.

Szeretik a burkolók, mert a megnövelt sűrűségével és a jó teherbíró képességével képes a padló élettartamát jelentős mértékben kitolni. Ez fontos, ugyanis a burkolatnak évtizedekig ki kell tartania. Ellenkező esetben a javítás igen költséges. A Base Floor laminált padló alátétek azért is jók, mert kiválóan hőszigetelnek. Igaz, hogy az áruk kicsit magasabb, mint az átlagos terméké, de a jobb hőmegtartás miatt, a rájuk fordított összeg hamar megtérül. 

Különböző méretekben is kaphatsz alátéteket, amik a padlókiegyenlítő hatásuk miatt, a kissé egyenetlen felületeken is hatékonyak. Például a régi panelekben és házakban kimondottan jó választást jelentenek, ahol a betonozás nem mindig volt tökéletes. A nálunk kapható laminált padló alátétek remekül ellenállnak a nedvességnek és hosszútávon is megbízható befektetésnek számítanak. A webáruházunkban részletesen is megismerkedhetsz ezekkel.