Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az Adatkezelési Tájékoztatónk Cookie-kkal kapcsolatos irányelvének értelmében. A képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod. 

4030 Debrecen, Diószegi út 3-5

Ügyfélszolgálat
+36 30/565-3551
felujitaswebaruhaz.hu
Villámgyors, munkakedvet fokozó kísérőlevél meglepetés CSOKIval-hát ilyen kedvességet még egyetlen rendeléskor sem tapasztaltam!! Úri cég!!!!
Svendor Erzsébet
Bátran rendelhettek innen, korrektek, gyorsak, kedvesek, segítőkészek . Azt kapod, amit vársz. Ritka manapság egy ilyen megbízható cég.
Lázár-Tóth Zsuzsanna
Gyors szállítás! Nagyon jó kommunikáció, telefonon egyeztettek velem a csomagom állapotáról. Az ár is nagyon jó volt. A számla mellé csomagolt levél és csoki örömet okozott 😊
Kőszegi Norbert

Lakásfelújítás és minden, ami kell hozzá

Egy lakásfelújítás nem muszáj, hogy stresszel járjon, ha a megfelelő helyen a megfelelő anyagokat szerzed be hozzá. A minőségi alapanyagok és a jó mesterek fontosak egy ház- vagy lakásfelújítás során.

Hogy a dolgok gördülékenyen menjenek, fontos, hogy minden építőanyag rendelkezésre álljon. Attól függően, hogy milyen szintű a lakásfelújítás, sok mindenre gondolni kell. Ha nagyobb munkálatok is folynak, mint a betonozás, vagy falak átrendezése, akkor olyan építőanyagokat is be kell szerezned, amik a betonozás, falpucolás során kellenek.

Ha festésről van szó, glettre, alapozókra, festékekre, ecsetekre van szükséged. Ha a lakásfelújítás során a padlóburkolatokat is cseréled, akkor választanod kell laminált padlót, vagy csempét, járólapot. Ezekből hatalmas a kínálat, sokféle anyag, szín, minta közül válogathatsz. A fürdőszoba felújításhoz is sok mindent be kell szerezned. Ötleteket leshetsz a közösségi oldalakról, vagy barkácsáruházak prospektusaiból. Lakásfelújításhoz magazinokból is jó ötleteket kaphatsz. Akár panellakás felújítás, akár családi ház renoválás, jó ha mindent, vagy sok mindent egy helyen meg tudsz venni.

Hol találsz lakásfelújítás szaktanácsadókat? Ha kérdéseid vannak, bizalommal fordulhatsz a felújításwebáruház munkatársaihoz, akik nagy szakértelemmel és türelemmel állnak rendelkezésedre. A felújítás online boltja kifejezetten a lakásfelújítókra koncentrál, ami megmutatkozik a termékkínálatban. A webshophoz szaktanácsadói blog is tartozik, ahol biztosan hasznos választ kapsz minden lakásfelújítással kapcsolatos kérdésedre.