Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az Adatkezelési Tájékoztatónk Cookie-kkal kapcsolatos irányelvének értelmében. A képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod. 

4030 Debrecen, Diószegi út 3-5

Ügyfélszolgálat
+36 30/565-3551
felujitaswebaruhaz.hu
Villámgyors, munkakedvet fokozó kísérőlevél meglepetés CSOKIval-hát ilyen kedvességet még egyetlen rendeléskor sem tapasztaltam!! Úri cég!!!!
Svendor Erzsébet
Bátran rendelhettek innen, korrektek, gyorsak, kedvesek, segítőkészek . Azt kapod, amit vársz. Ritka manapság egy ilyen megbízható cég.
Lázár-Tóth Zsuzsanna
Gyors szállítás! Nagyon jó kommunikáció, telefonon egyeztettek velem a csomagom állapotáról. Az ár is nagyon jó volt. A számla mellé csomagolt levél és csoki örömet okozott 😊
Kőszegi Norbert

Térelválasztás a kertben

Kertesház tulajdonosok gyakran találkoznak a kihívással, hogy a kert különböző részeit elválasszák. Leggyakoribb feladat a kutyák távol tartása olyan helyektől, ahol kárt okozhatnak, pl. szépen kialakított részek, virágos kertek, kerti tavak. 

Gyakori igény a baromfik távol tartása ugyanezektől a helyektől. 

Szintén nyújtunk megoldást arra, ha szeretnénk intimebbé tenni a kertet, vagy bizonyos részeit, és nem akarjuk, hogy a járókelők, vagy szomszédok belássanak. 

Ezekre a kihívásokra igyekszünk választ adni ebben a termék kategóriában. Olyan esztétikus, könnyen szerelhető, mobil és egyben gazdaságos megoldásokat nyújtunk a térelválasztó szőtt hálókkal, ami nagyon rövid idő alatt, szaktudás nélkül kivitelezhető a kertben. 

Különböző színekben, méretben és átlátszósággal kínálunk megoldásokat itt. 

Nézz körül, és találd meg a számodra legmegfelelőbbet!

Rendezés: