Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az Adatkezelési Tájékoztatónk Cookie-kkal kapcsolatos irányelvének értelmében. A képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod. 

4030 Debrecen, Diószegi út 3-5

Ügyfélszolgálat
+36 30/565-3551
felujitaswebaruhaz.hu
Villámgyors, munkakedvet fokozó kísérőlevél meglepetés CSOKIval-hát ilyen kedvességet még egyetlen rendeléskor sem tapasztaltam!! Úri cég!!!!
Svendor Erzsébet
Bátran rendelhettek innen, korrektek, gyorsak, kedvesek, segítőkészek . Azt kapod, amit vársz. Ritka manapság egy ilyen megbízható cég.
Lázár-Tóth Zsuzsanna
Gyors szállítás! Nagyon jó kommunikáció, telefonon egyeztettek velem a csomagom állapotáról. Az ár is nagyon jó volt. A számla mellé csomagolt levél és csoki örömet okozott 😊
Kőszegi Norbert

Kerti munkaeszközök

Legtöbbünknek felüdülés a kertben végzett munka. 

Mégis fontos, hogy olyan eszközöket használjunk, amitől kevésbé fáradunk el, vagy amik hatékonyabbá, gyorsabbá teszik a munkánkat. Az is fontos, hogy örömünket leljük a kerti eszközök használatában, és ne dürohamot kapjunk tőlük. 

Ebben a kategóriában olyan eszközöket találsz, amik valóban megkönnyítik a kerti munkát, hogy igazán élvezhesd, amikor a szabadban vagy, és szépíted a környezetedet. 

Rendezés: