Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az Adatkezelési Tájékoztatónk Cookie-kkal kapcsolatos irányelvének értelmében. A képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod. 

4030 Debrecen, Diószegi út 3-5

Ügyfélszolgálat
+36 30/565-3551
felujitaswebaruhaz.hu
Villámgyors, munkakedvet fokozó kísérőlevél meglepetés CSOKIval-hát ilyen kedvességet még egyetlen rendeléskor sem tapasztaltam!! Úri cég!!!!
Svendor Erzsébet
Bátran rendelhettek innen, korrektek, gyorsak, kedvesek, segítőkészek . Azt kapod, amit vársz. Ritka manapság egy ilyen megbízható cég.
Lázár-Tóth Zsuzsanna
Gyors szállítás! Nagyon jó kommunikáció, telefonon egyeztettek velem a csomagom állapotáról. Az ár is nagyon jó volt. A számla mellé csomagolt levél és csoki örömet okozott 😊
Kőszegi Norbert

Kerti grillek

Nyár van, fülledt hőség, a konyhában meg lehet gyulladni és Te mindenképpen kint szeretnél lenni és enni is. Előkapod a kerti grillt, kihozod a szenet és eszedbe jut, hogy milyen jó lenne oldalast sütni, de ha már neki állsz, akkor szólsz a barátoknak. Szisszen a sör, nő a hangulat, közben mennyei illatok terjengenek a levegőben és alig várjátok a kóstolót. Egy kerti grill szerintem elengedhetetlen minden háztartásban. Össze hozhatod a családot, a barátokat, és már minden adott egy kellemes tavaszi/nyári/őszi naphoz, hogy tökéletessé tegyük. 
Rendezés: