Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az Adatkezelési Tájékoztatónk Cookie-kkal kapcsolatos irányelvének értelmében. A képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod. 

4030 Debrecen, Diószegi út 3-5

Ügyfélszolgálat
+36 30/565-3551
felujitaswebaruhaz.hu
Villámgyors, munkakedvet fokozó kísérőlevél meglepetés CSOKIval-hát ilyen kedvességet még egyetlen rendeléskor sem tapasztaltam!! Úri cég!!!!
Svendor Erzsébet
Bátran rendelhettek innen, korrektek, gyorsak, kedvesek, segítőkészek . Azt kapod, amit vársz. Ritka manapság egy ilyen megbízható cég.
Lázár-Tóth Zsuzsanna
Gyors szállítás! Nagyon jó kommunikáció, telefonon egyeztettek velem a csomagom állapotáról. Az ár is nagyon jó volt. A számla mellé csomagolt levél és csoki örömet okozott 😊
Kőszegi Norbert

Nemesvakolatok

A nemesvakolatok olyan homlokzati bevonatok, amik sokkal strapabíróbbak a festékeknél. Minimális vastagságuk 1,5 mm. Ez egy sűrű massza, amit glettvassal kell felhordani a homlokzatra, és el kell dörzsölni. Minden esetben valamilyen struktúrát ad. Sima felület eléréséhez speciális anyagok kellenek. Erre is találsz nálunk megoldást a "komplett felújítási csomagok" kategóriában.
Rendezés: