Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az Adatkezelési Tájékoztatónk Cookie-kkal kapcsolatos irányelvének értelmében. A képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod. 

4030 Debrecen, Diószegi út 3-5

Ügyfélszolgálat
+36 30/565-3551
felujitaswebaruhaz.hu
Villámgyors, munkakedvet fokozó kísérőlevél meglepetés CSOKIval-hát ilyen kedvességet még egyetlen rendeléskor sem tapasztaltam!! Úri cég!!!!
Svendor Erzsébet
Bátran rendelhettek innen, korrektek, gyorsak, kedvesek, segítőkészek . Azt kapod, amit vársz. Ritka manapság egy ilyen megbízható cég.
Lázár-Tóth Zsuzsanna
Gyors szállítás! Nagyon jó kommunikáció, telefonon egyeztettek velem a csomagom állapotáról. Az ár is nagyon jó volt. A számla mellé csomagolt levél és csoki örömet okozott 😊
Kőszegi Norbert

Betonjavítás kültérben

Talán nincs is olyan ház, aminek a külsején vagy a környezetében ne lenne olyan betonfelület, ami egyszer olyan állapotba kerül, hogy elengedhetetlen lesz a felújítása.

Még a társasházakban is gyakran van olyan erkély vagy lodzsa, amit ki kell javítani, mert szétrágta az idő foga.

Sokan azt gondolják, hogy a legegyszerűbb módja ennek, ha bekenjük csemperagasztóval. Ez egy nagyon rövidtávú megoldás, ezért nem javasolt az alkalmazása. 

Ez a feladat nagyon kényes, mert a tartós felújítás feltétele a kiváló minőségű anyag, ami a régi letöredezett felülethez úgy hozzáköt, hogy újabb évtizedekig ne kelljen foglalkozni vele.

Ebben a kategóriában olyan beton javító és felújító anyagokat találsz, amikkel otthoni körülmények között is tudsz dolgozni, és ha betartod a gyártói előírásokat, akkor garantáltan elvégezted a feladatot vagy 30 évre.

Rendezés:

A betonjavító anyagok akkor nevezhetőek optimálisnak, ha szinte a kezed alá dolgoznak, elősegítve ezzel az eredményes, sikeres és nem utolsó sorban tartós betonozást, azaz megingathatatlan végeredményt. Majdnem biztos, hogy minden ház életében elérkezik az a pillanat, amikor az egyes betonfelületek felújítása már megkerülhetetlen. Ez az a feladat, ami nem várhat, ám ami kellő odafigyelést, szakmaiságot igényel. Ahhoz, hogy ne kelljen váratlan akadályokba ütköznöd, olyan alapanyagok szükségesek, amik könnyen kezelhetőek, s a gyártói előírások betartásával kezessé varázsolhatóak. Az idő vasmarka a percek, órák, napok, hetek, hónapok és évek múlásával egyre szorosabb kézben tartja a házak betonelemeit. A társasházak sem kivételek ez alól, mivel az erkélyek például nem egyszer festenek kifejezetten rosszul. Hiába, a vasmarok szorul, feszít, végül tör-zúz.

Nincsen más megoldás, mint a cselekvés. A problémaközpontú látásmód helyett, azonban érdemes úgy gondolkodnod, hogy a megoldást állítod figyelmed célkeresztjébe. Hiszen a gond valójában csak egy megoldásra váró feladat. Nos, ennek tudatában  kijelenthető, hogy az alapanyag minősége elsőbbséget élvez, mivel kizárólag a maximálisan megbízható termék képes úgy tapadni a régi, letöredezett felülethez, hogy évtizedekre, ismét stabil alapot biztosítson. A kínálatunkban szereplő betonjavító anyagok, melyek széles spektrumot járnak be otthoni körülmények között is garantálják számodra a hibátlan betonozási élményt. Vagyis, ha a régi felület már darabokra tört, ha elérkezett az idő a felújításra, akkor halogatás helyett, készletünk tagjai segítségével pontot tehetsz a rehabilitáció végére.