Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az Adatkezelési Tájékoztatónk Cookie-kkal kapcsolatos irányelvének értelmében. A képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod. 
Menü
+36-30-565-3551

Térelválasztás a kertben

Kertesház tulajdonosok gyakran talál a kihívással, hogy a kert különböző részeit elválasszák. Leggyakoribb feladat a kutyák távoltartása olyan helyektől, ahol kárt okozhatnak, pl. szépen kialakított rézsük, virágos kertek, kerti tavak. 

Gyakori igény a baromfik távoltartása ugyanezektől a helyektől. 

Szintén nyújtunk megoldást arra, ha szeretnénk intimebbé tenni a kertet, vagy bizonyos részeit, és nem akarjuk, hogy a járókelők, vagy szomszédok belássanak. 

Ezekre a kihívásokra igyekszünk választ adni ebben a termék kategóriában. Olyan esztétikus, könnyen szerelhető, mobil és egyben gazdaságos megoldásokat nyújtunk a térelválasztó szőtt hálókkal, ami nagyon rövid idő alatt, szaktudás nélkül kivitelezhető a kertben. 

Különböző színekben, méretben és átlátszósággal kínálunk megoldásokat itt. 

Nézz körül, és találd meg a számodra legmegfelelőbbet!

Rendezés:
Nézet:
Raktáron
1.199 Ft
48 Ft/méter

A FIXING CORD tű és zsineg (zsinór)

a szőtt árnyékoló hálók rögzítéséhez nagyon ideális. 

Az árnyékoló hálók felső síkjának tartós és esztétikus rögzítésére szolgál. Gyakorlatilag odavarrjuk az árnyékoló hálót a vízszintesen végigfutó tartó szerkezethez. 

Előnye, hogy mindegy milyen vastag a tartó szerkezet, a zsineg körbefogja, és tökéletesen rögzíti hozzá az árnyékoló hálót.