Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az Adatkezelési Tájékoztatónk Cookie-kkal kapcsolatos irányelvének értelmében. A képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod. 
Menü
+36-30-565-3551

Nemesvakolatok

A nemesvakolatok olyan homlokzati bevonatok, amik sokkal strapabíróbbak a festékeknél. Minimális vastagságuk 1,5 mm. Ez egy sűrű massza, amit glettvassal kell felhordani a homlokzatra, és el kell dörzsölni. Minden esetben valamilyen struktúrát ad. Sima felület eléréséhez speciális anyagok kellenek. Erre is találsz nálunk megoldást a "komplett felújítási csomagok" kategóriában.
Rendezés:
Nézet:
Rendelhető 10 napos határidővel
9.099 Ft
364 Ft/kg

A Baumit MultiWhite

felújító és simítótapasz végső felületképző réteg, különböző kültéri és beltéri felületek felújításához fejlesztett termék.

Elsősorban hajszálrepedésekkel tűzdelt felületek tökéletes és gazdaságos felújítására szolgál. Lehetséges különböző struktúrák egységesítése.

Nem szükséges külön tapasz rétegbe ágyazott hálót elhelyezni és azután alapozni majd színezni a felületet. Egy munkafázisban elvégezhető, a Baumit MultiWhite-tal. Az üvegszövet beágyazása után a felület struktúrálható, úgy fog kinézni, mint egy nemesvakolat. Szükség szerint festhető.

Előnyei:

  • Szálerősített és rugalmas, ezért jó repedésáthidaló anyag.
  • Ásványi kötőanyagú ezért műemléki környezetben is használható
  • Nagyon jó páraáteresztő képességű, a felületet engedi szellőzni
  • Természetes fehér színű, minden környezetbe nagyon jól illeszthető
  • Alkalmazható betonsimítóként és záróvakolatként is kész dörzsölt felületképzéssel.
  • Kézzel és géppel is feldolgozható.
  • Különösen ajánlott a homlokzatok optikai felújításához.
  • Festett felületre is felhordható, így a kellően strapabíró festéket nem kell lekaparni.
Raktáron
10.099 Ft -tól
404 Ft/kg
Diszperziós akrilgyanta alapú vékonyvakolat 1,5 és 2 mm struktúrával dörzsölt és kapart hatású kivitelben, kültérbe és beltérbe
Raktáron
19.699 Ft
788 Ft/kg
Vizes hígítású, tapadást növelő pigmentálható (színezhető) és kvarchomokkal töltött vakolatalapozó Krautol struktúravakolatokhoz.
Raktáron
5.699 Ft
1.140 Ft/kg
Vizes hígítású, tapadást növelő pigmentálható (színezhető) és kvarchomokkal töltött vakolatalapozó Krautol struktúravakolatokhoz.
Rövid határidővel szállítjuk
6.799 Ft
1.360 Ft/kg
Vizes hígítású, tapadást növelő pigmentált (színezett) és kvarchomokkal töltött vakolatalapozó Krautol struktúravakolatokhoz.
Raktáron
13.299 Ft -tól
532 Ft/kg
Szilikongyanta kötőanyagú vékonyvakolat 1,5 és 2 mm struktúrával, kapart és dörzsölt hatású kivitelben kültérbe és beltérbe