Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az Adatkezelési Tájékoztatónk Cookie-kkal kapcsolatos irányelvének értelmében. A képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod. 
Menü
+36-30-565-3551

Hőszigetelni akarom

A Hőszigetelni akarom kategóriában azok a hőszigetelő rendszerek vannak, amikkel az épület homlokzatát kell bevonni. Ezek összetett rendszerek, ezért egy speciálisan kialakított oldalra irányítunk, ahol megkönnyítjük a dolgodat a kiválasztásban és megrendelésben.
Rendezés:
Nézet:
Raktáron
2.199 Ft 1.499 Ft
60 Ft/kg

A Baumit DuoContact cementbázisú, por alakú ragasztó tapasz EPS (polisztirol) homlokzati lemezek ragasztásához és tapaszolásához, valamint az
üvegszövet beágyazásához.

Gyárilag előkevert, csak vízzel kell összekeverni.

Kézi és gépi felhasználásra egyaránt alkalmas, bár Magyarországon a homlokzatoknál a gépi technika még nagyon ritkán látható.

A Duocontact szemcse szerkezete lehetővé teszi, hogy kellő vastagságban kerüljön a hőszigetelésre. Ha túl vékonyan viszik fel, és ágyazzák be az üvegszövetet, akkor a szövet mintázata át fog látszani a felületen, és jelentősen csökkenti a hőszigetelő rendszer tartósságát.

A DuoContact az egyik legnépszerűbb ragasztótapasz Magyarországon, sok millió négyzetméteren bizonyította alkalmasságát.

Rövid határidővel szállítjuk
5.299 Ft
212 Ft/kg

Az OpenContact páraáteresztő, fehér színű, ásványi kötőanyagú, por alakú ragasztó a Baumit openTherm hőszigetelő lemezek ragasztásához
és tapaszolásához, valamint üvegszövet beágyazásához.

Speciálisan a Baumit open Klímahomlokzathoz lett kifejlesztve, de más hőszigetelő rendszerekhez is használható, ha nagy tapadóerő, a kiváló páraáteresztés, a fehér szín, a rugalmasság, a jól feldolgozhatóság, vagy ezek mindegyike az elvárás.

Raktáron
3.099 Ft 2.099 Ft
84 Ft/kg

A Baumit ProfiContact egy emelt minőségű, cementbázisú, por alakú ragasztó tapasz EPS, XPS és Ásványi homlokzati lemezek ragasztásához és tapaszolásához, valamint az üvegszövet beágyazásához.

Gyárilag előkevert, csak vízzel kell összekeverni. Flexibilis és időjárás álló, jól bírja a strapát.

Kézi és gépi felhasználásra egyaránt alkalmas, bár Magyarországon a homlokzatoknál a gépi technika még nagyon ritkán látható.

Kiváló krémes állaga és nagy kezdeti ragasztóereje miatt a kivitelezők körében nagyon közkedvelt ragasztótapasz.

Beton felületek glettelésére, tapaszolására is alkalmas.

Az egyik legjobb ár-érték arányú termék.

Rövid határidővel szállítjuk
4.799 Ft 3.799 Ft
152 Ft/kg

A Baumit StarContact egy csúcsminőségű, cementbázisú, por alakú ragasztó tapasz EPS, XPS és Ásványi homlokzati lemezek ragasztásához és tapaszolásához, valamint az üvegszövet beágyazásához.

Gyárilag előkevert, csak vízzel kell összekeverni. Kiemelkedően rugalmas (felxibilis) és időjárás álló, rendkívül strapabíró.

Kézi és gépi felhasználásra egyaránt alkalmas, bár Magyarországon a homlokzatoknál a gépi technika még nagyon ritkán látható.

Kiváló krémes állaga és hatalmas kezdeti ragasztóereje miatt az egyik legjobb ragasztótapasz.

Beton felületek glettelésére, tapaszolására is alkalmas.

A legmagasabb szintű elvárásoknak is megfelel, nem fogsz csalódni benne.

Rendelhető 10 napos határidővel
10.799 Ft
432 Ft/kg

A Baumit SupraFix ragasztó cementbázisú, por alakú ragasztó polisztirollemezek ragasztásához, különösen kritikus alapfelületekre (pl. OSB-lap,
bitumen).

Üvegszövet beágyazására nem alkalmas.

Az OSB (préselt faforgács építőlemez) felületére nagyon nehéz ragasztani hőszigetelő lapot. A bitumenes lemezzel ugyanez a helyzet. A Baumit SupraFix ragasztóval megoldódik ez a probléma.

A hőszigetelő lemezeket nem lehet ragasztó nélkül feltenni ezekre a felületekre. A bitumenes lemezt nem célszerű átfúrni, hogy dűbellel rögzítsd rá a hőszigetelést. Az OSB lapnak pedig jelentősen eltér a hőtágulása, ezért kell ragasztót használnod hozzá.

Rendelhető 10 napos határidővel
19.099 Ft
764 Ft/kg

A Baumit PowerFlex tapasszal ütésálló felületet lehet kialakítani EPS lemezzel hőszigetelt felületen.

A PowerFlex cementmentes, szerves kötőanyagú, szálerősítéses tapasz üvegszövet beágyazására, különösen nagy mechanikai
ellenálló képesség eléréséhez.

Kötés után időjárás- és fagyálló.

Rövid határidővel szállítjuk
16.099 Ft 12.599 Ft
252 Ft/m2

A Baumit StarTex üvegszövet egy kiváló minőségű üvegszövet, Baumit logóval.

Tökéletes szálszövésű, nem foszlik, nem nyúlik, méretpontos. Ha igazán fejfájás nélkül szeretnél dolgozni, ez a Te anyagod.

Baumit rendszerhez bevizsgálva, így bármelyik másik rendszerhez is bátran használhatod, nem fogsz csalódni.

A kiváló minőség miatti árkülönbség a teljes hőszigetelő rendszert figyelembe véve elenyésző.

Lúgálló erősítő üvegszövetháló nagy felületekre, speciálisan a rendszerhez bevizsgálva.