Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az Adatkezelési Tájékoztatónk Cookie-kkal kapcsolatos irányelvének értelmében. A képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod. 

4030 Debrecen, Diószegi út 3-5

Ügyfélszolgálat
+36 30/565-3551
felujitaswebaruhaz.hu
Villámgyors, munkakedvet fokozó kísérőlevél meglepetés CSOKIval-hát ilyen kedvességet még egyetlen rendeléskor sem tapasztaltam!! Úri cég!!!!
Svendor Erzsébet
Bátran rendelhettek innen, korrektek, gyorsak, kedvesek, segítőkészek . Azt kapod, amit vársz. Ritka manapság egy ilyen megbízható cég.
Lázár-Tóth Zsuzsanna
Gyors szállítás! Nagyon jó kommunikáció, telefonon egyeztettek velem a csomagom állapotáról. Az ár is nagyon jó volt. A számla mellé csomagolt levél és csoki örömet okozott 😊
Kőszegi Norbert

Krautol

KRAUTOL - Megbízható. Professzionális. Elérhető.

A KRAUTOL a német DAW csoport - Európa legnagyobb festék-, lakk- és hőszigetelő rendszer gyártó cégének - egyik márkája.  A KRAUTOL márka több mint 100 éves múltjával egyesíti minden előnyét annak, hogy egy kézből kínál hőszigetelő rendszereket, vakolatokat valamint beltéri és kültéri falfestékeket. 

Gyakorlatorientált termékpaletta

A KRAUTOL szortiment könnyen átlátható és jól strukturált. Ezáltal az egyes termékek extra ráfordítási igény nélkül, könnyen felhasználhatók - a KRAUTOL-al világos koncepció alapján összeállított termékeket  és rendszermegoldásokat kap, melyek felhasználási módja könnyen érthető, így a megfelelő termékek kiválasztása is rendkívül gyors és egyszerű. 

Ügyfeleink igényes profi felhasználók, akik rendkívül jól profitálhatnak az egységes koncepcióból és a gyakorlatorientált termékpalettából, mely a hőszigetelő rendszerektől a bel- és kültéri falfestékekig terjed. A DAW csoport modern receptúrái és technológiái folyamatosan gondoskodnak a minőségről és a kiváló felhasználási jellemzőkről, tulajdonságokról. 

A KRAUTOL termékek mindezek mellett különböző felületekre is alkalmasak, és megbízható eredményt garantálnak magas színvonalon. A KRAUTOL összes hőszigetelő rendszere rendelkezik ETA minősítéssel, vagy helyi minőségügyi tanúsítványokkal.

Regionális fókusz

Annak érdekében, hogy a piac egyedi igényeinek eleget tegyünk, német technológia-szakértők szorosan együttműködve a helyi szakemberekkel folyamatosan azon dolgoznak, hogy a KRAUTOL termékeket még inkább tovább fejlesszük. A termékek gyártása Magyarországon történik, ezáltal nagyon korrekt ár-teljesítmény arányú, de emellett kiváló minőségű termékpalettát tudunk kínálni kifejezetten a hazai piac igényeire szabva. 

Az építőanyagkereskedők márkája

A KRAUTOL termékek elsősorban építőanyagkereskedőknél érhetők el. A tudatos építtetők és profi szakemberek - legyen az festő, független építőipati szakember, szárazépítő vagy vakoló/hőszigetelő - gyorsan és egyszerűen fedezhetik professzionális anyagigényüket kedvenc építőanyagkereskedőjüknél KRAUTOL termékekkel. 

Ügyfélbarát szolgáltatási csomag

Magas minőségű termékekkel és átgondolt, kompakt szortimenttel a KRAUTOL  nap mint nap megbízható és kompetens partnerként áll a profi felhasználók mellett. Ennek egyik eleme az innovatív KRAUTOL színezőrendszer, mely közvetlenül a kereskedőknél áll rendelkezésre, azonnali eredményt biztosítva. Profitáljon egy nagy múltú márka nyújtotta előnyökből, mely magas minőségű és meggyőző teljesítményéről ismert. 

Rendezés: