Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az Adatkezelési Tájékoztatónk Cookie-kkal kapcsolatos irányelvének értelmében. A képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod. 

4030 Debrecen, Diószegi út 3-5

Ügyfélszolgálat
+36 30/565-3551
felujitaswebaruhaz.hu
Villámgyors, munkakedvet fokozó kísérőlevél meglepetés CSOKIval-hát ilyen kedvességet még egyetlen rendeléskor sem tapasztaltam!! Úri cég!!!!
Svendor Erzsébet
Bátran rendelhettek innen, korrektek, gyorsak, kedvesek, segítőkészek . Azt kapod, amit vársz. Ritka manapság egy ilyen megbízható cég.
Lázár-Tóth Zsuzsanna
Gyors szállítás! Nagyon jó kommunikáció, telefonon egyeztettek velem a csomagom állapotáról. Az ár is nagyon jó volt. A számla mellé csomagolt levél és csoki örömet okozott 😊
Kőszegi Norbert

Könnyedén felvihető kenhető vízszigetelés

Lakásodban szembesültél már beázási problémával? Amennyiben bizonytalan vagy a szigetelés témájában és szükségét érzed, hogy megismerkedj a hatékony anyagok típusaival, segítünk, hogy eligazodj és értelmezni tudd a szakkifejezéseket, olyanokat is, mint például a kenhető vízszigetelés. 

Te is tapasztalhatsz a környezetedben szigetelési feladatok adta nehézségeket és szituációkat, amiket gond nélkül meg kell tudnod oldani. Sokszor olyan helyiségeket és felületeket kell megújítanod, ahol vízhasználat történik vagy vízzel érintkeznek az ott található anyagok. Gondolj csak a beázásokra és a falfelületeken megjelenő nemkívánatos penészre.

A fürdőszobánál vagy a kültéri terasznál a kenhető vízszigetelés használata ajánlott. Te sem szeretnéd, ha a frissen felújított fürdőszobában vagy az új burkolatot kapott teraszon hiba keletkezne és akár a későbbiekben megsemmisülne a belefektetett munka. A nem megfelelően kezelt felületeken a pára lecsapódhat, nedves közeget hagyva maga után.

Ha nincs szigetelve a problémásabb helyeken, előfordul, hogy beázással kell szembesülnöd. Mindenképp érdemes megismerkedned a kenhető vízszigetelés típusaival, mivel nagyon könnyű a használata és a felvitele, kenhető állagának köszönhetően akár ecsettel is kezelheted a kívánt területet. Te is könnyedén el tudod végezni a munkafolyamatot segítség nélkül. A továbbiakban, ha felkeltette érdeklődésedet a téma és hasonló cipőben jársz, érdemes a webáruházunkban tájékozódnod, hogy választ kapj a kérdéseidre és megtaláld a számodra legmegfelelőbb kenhető vízszigetelést.