Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az Adatkezelési Tájékoztatónk Cookie-kkal kapcsolatos irányelvének értelmében. A képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod. 

4030 Debrecen, Diószegi út 3-5

Ügyfélszolgálat
+36 30/565-3551
felujitaswebaruhaz.hu
Villámgyors, munkakedvet fokozó kísérőlevél meglepetés CSOKIval-hát ilyen kedvességet még egyetlen rendeléskor sem tapasztaltam!! Úri cég!!!!
Svendor Erzsébet
Bátran rendelhettek innen, korrektek, gyorsak, kedvesek, segítőkészek . Azt kapod, amit vársz. Ritka manapság egy ilyen megbízható cég.
Lázár-Tóth Zsuzsanna
Gyors szállítás! Nagyon jó kommunikáció, telefonon egyeztettek velem a csomagom állapotáról. Az ár is nagyon jó volt. A számla mellé csomagolt levél és csoki örömet okozott 😊
Kőszegi Norbert

Kiegyenlítőhabarcs gyorskötésű falra és padlóra Mapei Planitop Fast 330

Ár: 7.419 Ft 8.729 Ft
Megtakarítás: 1.310 Ft 15%
Kiszerelés nagyságainformation_mark
25 kg
Menny.:zsák
Egységár: 296,76 Ft/kg
Elérhetőség: 7 napon belüli szállítás
Szállítási díj: 2.452 Ft
Szerezz 75 hűségpontot

A Mapei Planitop Fast 330 egy gyorskötésű kiegyenlítő habarcs falra és padlóra 3-30 mm vastagságban. 

ha szorít az idő, hamar rá akarsz burkolni, és komoly, nagyméretű hézagokat kell eltüntetned. 

4 óra múlva burkolhatod. 

Felhasználásáról nézd meg a lenti videót!

  • Kimondottan alkalmas ablakcserék utáni helyreállításhoz.
  • Fürdőszobák, konyhák csöveinek áthelyezése utáni helyreállításhoz. 
  • Falba bevésett vezetékek helyének eltüntetéséhez. 
  • Burkolás előtti felületkiegyenlítéshez. 
  • Lejtésképzéshez. 
  • Medencék felületének kiegyenlítéséhez. 

Gyorskötésű, szálerősítésű cementkötésű kiegyenlítő habarcs beltéri és kültéri felhasználásra.

Padlókhoz és falakhoz, rétegenként 3-30 mm vastagságú egyenetlenségek javítására. 3 cm-nél nagyobb réseket - az előző réteg száradása után - több rétegben tudsz eltüntetni. 

Vákumozott polietilén fólia csomagolás gondoskodik róla, hogy az eső se ártson neki ha kint hagyod. 

Leírás és Paraméterek

Gyorskötésű, szálerősítéses, cementkötésű kiegyenlítőhabarcs bel- és kültéri padlók és falak 3-30 mm közötti simításához és kiegyenlítéséhez.

A Planitop Fast 330 olyan betonszerkezetek, mint sörétszórással előkészített betonfelületek, illetve a Mapegrout vagy a Planitop termékcsaládok habarcsaival helyreállított betonok, téglafalak, vibrocement blokkok, meglévő cementkötésű vakolatok egyenletes simítására használható bel- és kültérben.

Kellő mennyiségű vízzel bekeverve a Planitop Fast 330 nagyon jól bedolgozható, állékony (tixotróp) habarccsá válik, amely vízszintes és függőleges felületekre is könnyen bedolgozható.

A Planitop Fast 330 különösen alkalmas egyenetlen aljzatok simítására, hogy a simított felület rövid idő múlva burkolható legyen kerámia burkolólapokkal és természetes kőlapokkal, valamint vízszigetelhető legyen a Mapelastic termékcsalád széles termékválasztékának termékeivel, illetve kezelhető legyen Mapecoat I 24-gyel, Duresil EB-vel, Idrosilex Pronto-val stb.

A gyorsszáradású Planitop Fast 330 bedolgozása után védje a felületét a víztől legalább 24 órán át, illetve a Planitop termékcsalád habarcsainak kezelése előtt, és minden esetben addig, amíg meg nem szilárdul.

Különleges 25 kg-os vákuumozott polietilén zsákokban kerül forgalomba, amelyek a teljes építkezés folyamán eltarthatók kültérben. Eső nem befolyásolja tulajdonságait. 

Minőségi besorolásinformation_mark Legmagasabb minőség
Anyagszükséglet 1,45 kg/m2/mm
Szín szürke
Keverési arány 25 kg zsákhoz 4,5-5 liter víz

Videók

Facebook kommentek

Vélemények

5.00
1 értékelés
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Írja meg véleményét!
2020. 05. 05. -
Szuper anyag. Jó vastagon kellett használnom a fürdőszoba átépítése miatt. Nem repedezett, nem folyt le. Gyorsan megkötött, másnap burkoltam.