Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az Adatkezelési Tájékoztatónk Cookie-kkal kapcsolatos irányelvének értelmében. A képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod. 

4030 Debrecen, Diószegi út 3-5

Ügyfélszolgálat
+36 30/565-3551
felujitaswebaruhaz.hu
Villámgyors, munkakedvet fokozó kísérőlevél meglepetés CSOKIval-hát ilyen kedvességet még egyetlen rendeléskor sem tapasztaltam!! Úri cég!!!!
Svendor Erzsébet
Bátran rendelhettek innen, korrektek, gyorsak, kedvesek, segítőkészek . Azt kapod, amit vársz. Ritka manapság egy ilyen megbízható cég.
Lázár-Tóth Zsuzsanna
Gyors szállítás! Nagyon jó kommunikáció, telefonon egyeztettek velem a csomagom állapotáról. Az ár is nagyon jó volt. A számla mellé csomagolt levél és csoki örömet okozott 😊
Kőszegi Norbert

Festő szerszámok

Ebben a kategóriában vannak a festéshez szükséges szerszámok: ecsetek, festő hengerek
Válassz alkategóriát

A festő szerszámok beszerzése prioritást élvező feladat, ha nem az ördögöt, hanem az ízlésednek megfelelő árnyalatot kívánod a falra festeni. Ecsetek, hengerek, gletteléshez szükséges felszerelések, fóliák… Megannyi kiegészítő várja, hogy a felújításod részesévé válhasson. Még mielőtt teljesen belefulladnál a lehetőségek tengerébe érdemes a konkrétumok oldaláról megközelítened a vásárlás feladatát. Beltérben kívánod ecsetvonásaiddal jobbá, szebbé tenni a teret, vagy mindezt kültérben szeretnéd kivitelezni? A takarás, felületvédelem biztosítása nulladik lépésnek is tekinthető. Ahhoz, hogy a környezetedet, ami csak szemlélője tevékenységednek meg tudd óvni a festékfoltoktól, olyan kellékekre van szükséged, melyek lehetővé teszik számodra a zavartalan munkálkodást.

Úgy ugyanis lehetetlen dolgozni, különösen az ecsetvonások világában, hogy folyamatosan azon görcsölsz, vajon mit kensz össze vagy csöpögtetsz le. A következő lépés az alapozás, illetve a felületsimítás, vagyis glettelés. Ezt a szakaszt nem érdemes kihagynod (legfeljebb frissítő festés esetén), mivel ekkor egyenesítheted ki az érintett falfelületet, könnyűvé téve a további munkálatokat. Ha egy göröngyös, abszolút hullámzó terepen kell boldogulnod, azzal gyakorlatilag lehetetlenné avanzsál a problémamentes ecsetkezelés és persze a szemeket gyönyörködtető végeredmény elérése. A festő szerszámok a kezed alá dolgoznak, szó szerint támogatják a munkádat kezes kialakításuknak és a gyakorlatban maradéktalanul helytálló jellemvonásaiknak köszönhetően. Ha olyan kellékeket preferálsz, melyek a helyzetedben maradéktalanul ideálisak, akkor rengeteg időt, energiát spórolhatsz meg, kézenfekvő döntésed nyomán.