Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az Adatkezelési Tájékoztatónk Cookie-kkal kapcsolatos irányelvének értelmében. A képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod. 

4030 Debrecen, Diószegi út 3-5

Ügyfélszolgálat
+36 30/565-3551
felujitaswebaruhaz.hu
Villámgyors, munkakedvet fokozó kísérőlevél meglepetés CSOKIval-hát ilyen kedvességet még egyetlen rendeléskor sem tapasztaltam!! Úri cég!!!!
Svendor Erzsébet
Bátran rendelhettek innen, korrektek, gyorsak, kedvesek, segítőkészek . Azt kapod, amit vársz. Ritka manapság egy ilyen megbízható cég.
Lázár-Tóth Zsuzsanna
Gyors szállítás! Nagyon jó kommunikáció, telefonon egyeztettek velem a csomagom állapotáról. Az ár is nagyon jó volt. A számla mellé csomagolt levél és csoki örömet okozott 😊
Kőszegi Norbert

Jelölő eszközök

Az itt található eszközöket jelölésre tudod használni. Felújítás során erre gyakran van szükség. Vonalakat kell rajzolni a falra, padlóra esetleg egy munkadarabra. Ennek egészen egyszerű formái is vannak. Pl. itt találod a kicsapó zsinórt. Ezzel ki tudsz jelölni egy felületen néhány mozdulattal egy hosszú, tök egyenes vonalat. Vagy forma átjelölő, amivel egy amorf alakzatot is rá tudsz jelölni egy munkadarabra. 

A "szintező műszerek" (kattints a feliratra, ha oda akarsz lépni!) is jelölésre szolgálnak, de azoknak saját kategóriája van. 

Rendezés: