Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az Adatkezelési Tájékoztatónk Cookie-kkal kapcsolatos irányelvének értelmében. A képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod. 

4030 Debrecen, Diószegi út 3-5

Ügyfélszolgálat
+36 30/565-3551
felujitaswebaruhaz.hu
Villámgyors, munkakedvet fokozó kísérőlevél meglepetés CSOKIval-hát ilyen kedvességet még egyetlen rendeléskor sem tapasztaltam!! Úri cég!!!!
Svendor Erzsébet
Bátran rendelhettek innen, korrektek, gyorsak, kedvesek, segítőkészek . Azt kapod, amit vársz. Ritka manapság egy ilyen megbízható cég.
Lázár-Tóth Zsuzsanna
Gyors szállítás! Nagyon jó kommunikáció, telefonon egyeztettek velem a csomagom állapotáról. Az ár is nagyon jó volt. A számla mellé csomagolt levél és csoki örömet okozott 😊
Kőszegi Norbert

Fugázó eszközök

A fugázás a burkolási munkák "mostoha gyereke". Kevesen szeretik csinálni, és gyakran el is hanyagolják ezt a munka folyamatot. Pedig a végeredmény meghatározó a burkolat kinézete szempontjából. A legszebb és legdrágább burkolatot is el lehet rontani a fugázással, és egy egyszerű olcsó lapot is nagyon fel lehet dobni a jó színválasztással, és szakszerű munkával.

Ebben a kategóriában a fugázáshoz szükséges szerszámokat és eszközöket találod: fugázó simítók, fuga keresztek és ékek, lemosók, stb.

Rendezés: