Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az Adatkezelési Tájékoztatónk Cookie-kkal kapcsolatos irányelvének értelmében. A képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod. 

4030 Debrecen, Diószegi út 3-5

Ügyfélszolgálat
+36 30/565-3551
felujitaswebaruhaz.hu
Villámgyors, munkakedvet fokozó kísérőlevél meglepetés CSOKIval-hát ilyen kedvességet még egyetlen rendeléskor sem tapasztaltam!! Úri cég!!!!
Svendor Erzsébet
Bátran rendelhettek innen, korrektek, gyorsak, kedvesek, segítőkészek . Azt kapod, amit vársz. Ritka manapság egy ilyen megbízható cég.
Lázár-Tóth Zsuzsanna
Gyors szállítás! Nagyon jó kommunikáció, telefonon egyeztettek velem a csomagom állapotáról. Az ár is nagyon jó volt. A számla mellé csomagolt levél és csoki örömet okozott 😊
Kőszegi Norbert

Aljzatkiegyenlítés szerszámai

A burkolást megelőző egyik legfontosabb mozzanat az aljzatkiegyenlítés. Gyakran elmarad, és igyekeznek a ragasztó vastagságának növelésével megoldani a problémát.

Az aljzatkiegyenlítés nem mindig vízszintes felület kialakítását jelenti. Előfordul, hogy lejtéses felület elérése a cél. Mindkettőben közös azonban, hogy a végeredmény sima legyen.

Ezekhez a feladatokhoz találsz itt szerszámokat.

A szintező műszereket a "mérés" szekció, "lézeres szintezés" (kattints a feliratra, ha oda akarsz lépni!) kategóriában találod.

Rendezés: