Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az Adatkezelési Tájékoztatónk Cookie-kkal kapcsolatos irányelvének értelmében. A képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod. 

4030 Debrecen, Diószegi út 3-5

Ügyfélszolgálat
+36 30/565-3551
felujitaswebaruhaz.hu
Villámgyors, munkakedvet fokozó kísérőlevél meglepetés CSOKIval-hát ilyen kedvességet még egyetlen rendeléskor sem tapasztaltam!! Úri cég!!!!
Svendor Erzsébet
Bátran rendelhettek innen, korrektek, gyorsak, kedvesek, segítőkészek . Azt kapod, amit vársz. Ritka manapság egy ilyen megbízható cég.
Lázár-Tóth Zsuzsanna
Gyors szállítás! Nagyon jó kommunikáció, telefonon egyeztettek velem a csomagom állapotáról. Az ár is nagyon jó volt. A számla mellé csomagolt levél és csoki örömet okozott 😊
Kőszegi Norbert

Kenhető vízszigetelés a beázások ellen

Kenjem, ne kenjem? Kenhető vízszigetelés, kell az nekem? Ez itt a kérdés, a válasz pedig bizonytalan. A házfelújítás során a fürdőszobánál vagy a kültéri terasznál felmerülhet, ami már biztosan nálad is előfordult. 

Hogyan lehetne úgy megoldani az átalakítást, hogy ne okozzon kellemetlenséget a víz és a pára a későbbiekben? Ekkor kell a kenhető vízszigetelés alkalmazását megkezdeni. Lehet újdonságként hat a kifejezés, de érdemes elkezdened neked is megismerkedni vele, hiszen nagyon hasznos találmány.

Ha te is jártál már úgy, hogy a fürdőszobában valami miatt a kád körüli tömítés meglazult és a szomszédok jelezték a beázást, akkor mostanra már biztosan úgy érzed, hogy jó lett volna már korábban is ismerned a kenhető vízszigetelés lehetőségét. Elkerülhető lett volna a szomszédokkal való problémás helyzet. Ezt a szituációt soha többé nem kell átélned, amennyiben megismerkedsz a kenhető vízszigeteléssel és használatba is veszed, amint alkalmad nyílik rá.

Érdemes olyan anyagokkal kezelni a kád körülötti felületeket még eleinte, ami után csak a rendeltetésszerű használat során a megfelelő helyen fog folyni a víz. Ezért is lesz számodra tökéletes megoldás a kenhető vízszigetelés. Nagyon könnyű a használata és a felvitele, kenhető állagának köszönhetően akár ecsettel is felviheted a kívánt felületre. Könnyedén el tudod végezni a munkafolyamatot segítség nélkül. Tájékozódj a webáruházunk honlapján és válaszd ki a számodra megfelelő vízszigetelő anyagokat, amik garantálják, hogy elkerülöd a rendkívül kellemetlen beázást!