Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az Adatkezelési Tájékoztatónk Cookie-kkal kapcsolatos irányelvének értelmében. A képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod. 

4030 Debrecen, Diószegi út 3-5

Ügyfélszolgálat
+36 30/565-3551
felujitaswebaruhaz.hu
Villámgyors, munkakedvet fokozó kísérőlevél meglepetés CSOKIval-hát ilyen kedvességet még egyetlen rendeléskor sem tapasztaltam!! Úri cég!!!!
Svendor Erzsébet
Bátran rendelhettek innen, korrektek, gyorsak, kedvesek, segítőkészek . Azt kapod, amit vársz. Ritka manapság egy ilyen megbízható cég.
Lázár-Tóth Zsuzsanna
Gyors szállítás! Nagyon jó kommunikáció, telefonon egyeztettek velem a csomagom állapotáról. Az ár is nagyon jó volt. A számla mellé csomagolt levél és csoki örömet okozott 😊
Kőszegi Norbert

Időtálló Valmor betonfestékek elérhető áron

Amikor fontos az, hogy a betonfelületek igényesen nézzenek ki, akkor olyan festéket kell választani, mely szép külsőt kölcsönöz az elkészült betonfalaknak, oszlopoknak és egyéb felületeknek. 

Az építőiparban gyakran van szükség megbízható betonfestékekre, hiszen épületek falait, belső tereit gyakran festeni kell, a felület pedig sokszor lehet beton. Ha minőségi festéket szeretnél felvinni betonfelületekre, akkor előszeretettel ajánljuk Valmor betonfesték termékeinket, melyek időtálló, megfizethető árú festékek és rendkívül népszerűnek bizonyultak az elmúlt években nagy cégek és vállalkozók köreiben is.

Több fajta betonfesték is elérhető webáruházunkban, de a Valmor szemcsés lábazat- és betonfesték jó kezdés lehet, ha például az a cél, hogy megszüntessük, a csúszósságot vagy tartós dekoratív felületek kialakítását tervezzük. Ilyenek lehetnek jelölő vonalak, vakvezetők, falfelületek, oszlopok, műhelyek, lábazatok, kerítések és betonfalazó elemek is, melyekre sokszor célszerű a festék felvitele.

Termékeinkkel te is egy csapásra új külsőt kölcsönözhetsz a betonelemeknek és nem kell a megszokott szürke színt bámulni, hiszen bármilyen színt választhatsz webáruházunkban. Érdemes körbenézned online felületünkön, ugyanis rengeteg különböző termék közül választhatsz, melyek mind hasznosak az építőiparban, minőségük pedig megfelel a manapság elfogadott sztenderdeknek. Legyen szó betonfestékről, beltéri vagy kültéri elemekről és építőipari kiegészítőkről, felújításhoz szükséges termékekről, nálunk megtalálod azt, amire szükséged van. Add le rendelésed pár kattintással még ma!

Tartalomhoz tartozó címkék: betonfesték betonfesték ár