Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az Adatkezelési Tájékoztatónk Cookie-kkal kapcsolatos irányelvének értelmében. A képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod. 

4030 Debrecen, Diószegi út 3-5

Ügyfélszolgálat
+36 30/565-3551
felujitaswebaruhaz.hu
Villámgyors, munkakedvet fokozó kísérőlevél meglepetés CSOKIval-hát ilyen kedvességet még egyetlen rendeléskor sem tapasztaltam!! Úri cég!!!!
Svendor Erzsébet
Bátran rendelhettek innen, korrektek, gyorsak, kedvesek, segítőkészek . Azt kapod, amit vársz. Ritka manapság egy ilyen megbízható cég.
Lázár-Tóth Zsuzsanna
Gyors szállítás! Nagyon jó kommunikáció, telefonon egyeztettek velem a csomagom állapotáról. Az ár is nagyon jó volt. A számla mellé csomagolt levél és csoki örömet okozott 😊
Kőszegi Norbert

Hogyan keress terméket a webáruházban?

A termékek megtalálását számos hasznos funkcióval támogatjuk.

Ebben a 3 perces videóban bemutatjuk hogyan tudod a leggyorsabban megtalálni a keresett terméket. Ha inkább olvasni szeretsz, akkor a videó alatt a leírás. 

A képernyő felső részén találod a keresőt (az alatt a gomb alatt van, amire most kattintottál). Ezzel nagyon gyorsan megtalálhatod akár a konkrét terméket amit keresel, akár a megoldásokat egy problémára. Villámgyorsan működik, és gépelés közben is ad neked ötleteket. 

Kereshetsz konkrét márkanévre, pl. BAUMIT, vagy a termék fajtájára, pl. FESTÉK, vagy színre pl. PIROS, esetleg arra a szóra amihez keresed a megoldást: MEDENCE FESTÉK. Ezek kombinációjával tudod a találatokat a számodra legmegfelelőbbre szűkíteni

  1. A keresett kifejezést elkezded beírni a mezőbe, azonnal kapsz javaslatokat kereső kifejezésekre, kategóriákra, és konkrét termékekre. 
  2. A találatokat nem csak a termék nevében, hanem a termék leírásában is figyeli a rendszer. Ezt a funkciót kikapcsolhatod, ha túl sok a találat, és csak a termék nevében szeretnél keresni. Ehhez ki kell venned a pipát a találati oldalon a jelölő négyzetből (lejjebb látsz erről képeket)
  3. Megtalálhatod a keresett terméket vagy megoldást úgy is, hogy a felső kategória mezőben kiválasztod a neked megfelelőt, és az abban szereplő termékek között keresel.

Tegyük fel le akarod festeni a garázs padlóját. Beírod a keresőbe, hogy "garázsfesték" és máris meg van a találat a VALMOR Garázsfesték. Rákattintasz a találatra, és a termék oldalon kiválasztod, hogy 0,75 vagy 2,5 literes kiszerelésben szeretnéd, beállítod a keresett színt, és kosárba rakod a kívánt mennyiséget.

Ha megtaláltad a keresett terméket, és azt látod a termék lapján, hogy az ár valamennyi Ft-tól, az azt jelenti, hogy az adott terméknek többféle kiszerelése vagy színe van. Ahhoz, hogy a többi változatot is elérd, kattints a termék nevére, vagy a részletek gombra!

Ekkor arra a termék oldalra kerülsz, ahol a többi színt vagy kiszerelést is megtalálod. A termék képtől lejjebb görgetve fogsz látni egy táblázatot, ahol a számodra megfelelő kiszerelést kiválaszthatod, vagy a megfelelő színt a táblázatban a legördülő menüből.

Lentebb látsz ezekről képeket is: