Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az Adatkezelési Tájékoztatónk Cookie-kkal kapcsolatos irányelvének értelmében. A képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod. 
Menü
+36-30-565-3551

Hogyan keress terméket a webáruházban?

A termékek megtalálását számos hasznos funkcióval támogatjuk.

A képernyő felső részén találod a keresőt (az alatt a gomb alatt van, amire most kattintottál). Ezzel nagyon gyorsan megtalálhatod akár a konkrét terméket amit keresel, akár a megoldásokat egy problémára. Villámgyorsan működik, és gépelés közben is ad neked ötleteket. 

Kereshetsz konkrét márkanévre, pl. BAUMIT, vagy a termék fajtájára, pl. FESTÉK, vagy színre pl. PIROS, esetleg arra a szóra amihez keresed a megoldást: MEDENCE FESTÉK. Ezek kombinációjával tudod a találatokat a számodra legmegfelelőbbre szűkíteni. 

Tegyük fel le akarod festeni a garázs padlóját pirosra. Beírod a keresőbe, hogy "piros garázs" és máris meg van a találat a VALMOR Garázsfesték. Már csak ki kell választanod, hogy 0,75 vagy 2,5 literes kiszerelésben szeretnéd, beállítod a keresett piros színt, és kosárba rakod a kívánt mennyiséget.

A kereső két mezőből áll. Az első mező egy legördülő menü, amiben kiválaszthatod, hogy melyik termék kategóriában szeretnél keresni.

Mellette világoskék mező ezzel a felirattal: "Ide írd be a keresett kifejezést!" Ha rákattintasz és beírod, hogy mit keresel akkor megint több funkció siet a segítségedre.

  1. A keresett kifejezést elkezded beírni a mezőbe, másodperceken belül kapsz 5 javaslatot a rendszertől. Ha nincs közöttük a keresett termék, akkor nyomj Entert, vagy kattints az "Összes találat megtekintése" feliratra!
  2. A találatokat nem csak a termék nevében, hanem a termék leírásában is figyeli a rendszer. Ezt a funkciót kikapcsolhatod, ha túl sok a találat, és csak a termék nevében szeretnél keresni. Ehhez ki kell venned a pipát a találati oldalon a jelölő négyzetből, ahogy a lenti képen látod.
  3. Megtalálhatod a keresett terméket vagy megoldást úgy is, hogy a baloldali vagy a felső kategória mezőben kiválasztod a neked megfelelőt, és az abban szereplő termékek között keresel.

Ha megtaláltad a keresett terméket, és azt látod a termék lapján, hogy az ár valamennyi Ft-tól, az azt jelenti, hogy az adott terméknek többféle kiszerelése vagy színe van. Ahhoz, hogy a többi változatot is elérd, kattints a termék nevére, vagy a részletek gombra!

Ekkor arra a termék oldalra kerülsz, ahol a többi színt vagy kiszerelést is megtalálod. A termék képtől lejjebb görgetve fogsz látni egy táblázatot, ahol a számodra megfelelő kiszerelést kiválaszthatod, vagy a megfelelő színt a táblázatban a legördülő menüből.

Lejjebb látsz ezekről képeket.

 

 

 

blog comments powered by Disqus