Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az Adatkezelési Tájékoztatónk Cookie-kkal kapcsolatos irányelvének értelmében. A képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod. 

4030 Debrecen, Diószegi út 3-5

Ügyfélszolgálat
+36 30/565-3551
felujitaswebaruhaz.hu
Villámgyors, munkakedvet fokozó kísérőlevél meglepetés CSOKIval-hát ilyen kedvességet még egyetlen rendeléskor sem tapasztaltam!! Úri cég!!!!
Svendor Erzsébet
Bátran rendelhettek innen, korrektek, gyorsak, kedvesek, segítőkészek . Azt kapod, amit vársz. Ritka manapság egy ilyen megbízható cég.
Lázár-Tóth Zsuzsanna
Gyors szállítás! Nagyon jó kommunikáció, telefonon egyeztettek velem a csomagom állapotáról. Az ár is nagyon jó volt. A számla mellé csomagolt levél és csoki örömet okozott 😊
Kőszegi Norbert

Gerflor

"A Gerflor céget 1937-ben alapították Franciaországban és mára a világ egyik vezető melegburkolatokat gyártó és forgalmazó vállalatává vált. A világ több, mint 100 országában vagy jelen termékeivel, több, mint 20 gyártóbázissal rendelkezik világszerte. Egyesített megoldásaikkal a következő termékcsoportokban állnak a fogyasztók és a burkolók rendelkezésére: padlóburkolatok, szegélyek, falvédők, kapaszkodók, falburkolatok, szennyfogó szőnyegek, lépcsőprofilok, eszközök, akadálymentesítők. A padlóburkolatok terén pedig rendkívül széles a választék. Nevezetesen: Homogén PVC, Heterogén PVC, ESD PVC, Csúszásgátló PVC, LVT, PVC sportpadlók, Juharfa sportpadlók, Linóleum padlók. Jól ismert márkanevei a Gerflor, Taraflex, Taralay, Mipolam, Connor, DLW, Romus, SPM, Gradus. Termékeiket folyamatosan újítják meg és igazítják a piac igényeihez saját dizájnstúdióik segítségével. A termékeiket úgy fejlesztik, hogy megfeleljenek a következő piaci szegmensek elvárásainak, így válva megkerülhetetlen szereplőinek az: ipar, iroda, kereskedelem, egészségügy, oktatás, sport, lakosság, közlekedés területének.

A környezetvédelem kiemelten fontos a Gerflor életében és sikerrel növelik folyamatosan az újrahasznosított alapanyagok hányadát a termékeikben. „

Előnyök:
A legrégebbi európai LVT gyártó 1985 óta!
Saját dizájner csapat készíti a dizájnokat, így kizárólag a Gerflor termékeinken találhatóak meg azok. Többszörös díjnyertes dizájnok vannak a szortimentben. A mintaismétlődés a Gerflor LVT esetén a legkisebb, tekintettel arra, hogy a versenytársak rövidebb dizájnfilmekkel dolgoznak. A Clic rendszer Európában egyedülálló, függőleges kialakítású, 30%-al gyorsabban fektethető, illetve a mező közepén esetleg sérült elem a többi visszaszedése nélkül, pillanatok alatt cserélhető.
Európai gyártó, mely megfelel a legszigorúbb környezetvédelmi normáknak. Kimagasló az újrafelhasználása a visszagyűjtött PVC-knek.
Valódi garanciális háttér.

Rendezés: