Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az Adatkezelési Tájékoztatónk Cookie-kkal kapcsolatos irányelvének értelmében. A képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod. 

4030 Debrecen, Diószegi út 3-5

Ügyfélszolgálat
+36 30/565-3551
felujitaswebaruhaz.hu
Villámgyors, munkakedvet fokozó kísérőlevél meglepetés CSOKIval-hát ilyen kedvességet még egyetlen rendeléskor sem tapasztaltam!! Úri cég!!!!
Svendor Erzsébet
Bátran rendelhettek innen, korrektek, gyorsak, kedvesek, segítőkészek . Azt kapod, amit vársz. Ritka manapság egy ilyen megbízható cég.
Lázár-Tóth Zsuzsanna
Gyors szállítás! Nagyon jó kommunikáció, telefonon egyeztettek velem a csomagom állapotáról. Az ár is nagyon jó volt. A számla mellé csomagolt levél és csoki örömet okozott 😊
Kőszegi Norbert

Vágó- fűrészelő gépek

Ebben a kategóriában van minden olyan gép amit vágásra használhatsz. Pl: orrfűrész, szúrófűrész (dekopír fűrészként is ismerheted), körfűrész, sarokcsiszoló (flex  wink), gyorsdaraboló, lemezvágó, stb. 

Van közöttük akkumulátoros és vezetékes egyaránt. Van közöttük alkalmankénti használatra való, és igazi sztahanovista is, amelyiket éjjel-nappal nyúzhatod.

Válassz alkategóriát