Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az Adatkezelési Tájékoztatónk Cookie-kkal kapcsolatos irányelvének értelmében. A képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod. 
Menü
+36-30-565-3551

Tűzőgépek

Ebben a kategóriában olyan gépeket találsz, amik tűzőkapoccsal működnek.

Ezek is szögek tulajdonképpen, csak rövidek és vékonyak. Segítségükkel általában valamilyen vékonyabb anyagot (pl. egy fóliát) tudsz ráfogatni valamilyen fa alapra. Tetőfóliáknál gyakran használják.

Akkor veszed igazán hasznát, ha sok kapcsot kell belőni. Ha csak néhány darabról van szó, akkor inkább a "rögzítő szerszámok" (kattints a feliratra ha oda akarsz lépni) között nézz körül.

Vannak tűzőkapcsok amik inkább hasonlítanak egy kis szögre, de akár 5 cm hosszúak is lehetnek, és vannak amelyek U alakúak. Utóbbiakkal általában szilárdabb a rögzítés. Természetesen a fóliánál vastagabb anyagokat is tudnak rögzíteni, pl. két lécet egymáshoz, de ennek feltétele, hogy a kapocs a felső anyagon keresztül bőven beleérjen az alsóba.

Ha komolyabb feladat van, vastagabb anyagokat kell rögzíteni és nagyon sokat, akkor a "szögbelövő gépek" (kattints a feliratra ha oda akarsz lépni) kategória a tiéd.

Nincs a keresési feltételnek eleget tevő termék.