Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az Adatkezelési Tájékoztatónk Cookie-kkal kapcsolatos irányelvének értelmében. A képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod. 
Menü
+36-30-565-3551
Éppen itt jársz: > >

Fontos információk

Ebben a menüben megtalálsz minden fontos információt rólunk ill. amire szükséged lehet a webáruházban történő boldoguláshoz.

A "MIÉRT VAGY JÓ HELYEN NÁLUNK?" szövegre kattintva bebizonyítjuk, hogy a legjobb helyen jársz nálunk, ha felújítással kapcsolatos feladatod, gondod vagy kérdésed van. Innen megtudhatod kik is vagyunk mi, és mi a küldetésünk.

A "VÁSÁRLÁS MENETE" szövegre kattintva eljutsz arra az oldalra, ahol leírtunk minden olyan információt, ami a vásárlás menetében vagy a webáruházban való eligazodásban segíthet. Ha valamit kihagytunk, akkor kérlek jelezd a "KAPCSOLAT" szövegre kattintva!

A "VÁSÁRLÓK JOGAI" menüpontban egy képekkel illusztrált tájékoztatót találsz arról, hogy az internetes vásárlás során milyen jogok és lehetőségek illetnek meg téged, hogy biztonságban érezd magad.

Itt találod az "ADATVÉDELMI NYILATKOZAT"-ot, csak kattints a feliratra!

Itt pedig az "ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK"

A "FOGYASZTÓI TÁJÉKOZTATÓ ELÁLLÁSI JOG, SZAVATOSSÁG" információkat ebben a menüben találod.

Itt pedig az "OLDALTÉRKÉP" ami segíthet eligazodni, ha valamit nem találnál.

Az "ELÁLLÁSI NYILATKOZAT" erre a szövegre kattintva tölthetŐ le. Erre akkor lehet szükséged, ha vissza akarod küldeni a megrendelt árut. Fontos, hogy előtte tájékozódj az "Általános Szerződési feltételek"-ben, hogy milyen lehetőségeid vannak. Az elállási jogot szabályozó kormány rendelet egy Fogyasztó és egy vállalkozás között létrejött jogügyletről szól. Vállalkozás és Vállalkozás között létrejött jogügylet nem tartozik ide, ezért ha Vállalkozásként vásárolsz, nem tudsz olyan egyszerűen elállni a megrendeléstől (visszaküldeni a terméket) mint ha magánszemélyként.

Ennek ellenére minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy visszavegyük tőled a számodra nem megfelelő terméket. Ennek elbírálása minden esetben egyedileg történik.

Innen pedig letölthető az "ADATVÉDELMI INCIDENS" jegyzőkönyv a feliratra kattintva. Erre akkor lehet szükség, ha úgy érzed, hogy az adataid már nincsenek biztonságban, valaki megszerezte tőlünk, vagy nálunk történt valami malőr az adatkezeléssel kapcsolatban.

blog comments powered by Disqus