Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az Adatkezelési Tájékoztatónk Cookie-kkal kapcsolatos irányelvének értelmében. A képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod. 

4030 Debrecen, Diószegi út 3-5

Ügyfélszolgálat
+36 30/565-3551
felujitaswebaruhaz.hu
Villámgyors, munkakedvet fokozó kísérőlevél meglepetés CSOKIval-hát ilyen kedvességet még egyetlen rendeléskor sem tapasztaltam!! Úri cég!!!!
Svendor Erzsébet
Bátran rendelhettek innen, korrektek, gyorsak, kedvesek, segítőkészek . Azt kapod, amit vársz. Ritka manapság egy ilyen megbízható cég.
Lázár-Tóth Zsuzsanna
Gyors szállítás! Nagyon jó kommunikáció, telefonon egyeztettek velem a csomagom állapotáról. Az ár is nagyon jó volt. A számla mellé csomagolt levél és csoki örömet okozott 😊
Kőszegi Norbert

Flexibilis csemperagasztó a nyírófeszültség ellen

A ragasztófélék családjába tartoznak a burkoló anyagok felhelyezéséhez szükséges keverékek. A különböző burkolási technikák, melyek két csoportra oszthatóak befolyásolják a rögzítő anyagok megválasztását. 

Nem mindegy, hogy egy hidegburkoló flexibilis csemperagasztó segítségével rögzíti a lapokat, vagy egy melegburkoló nehezen kezelhető aljzatkiegyenlítővel dolgozik. Ha az általad kiválasztott csempéről tudod, hogy különleges ragasztást igényel majd, akkor érdemes kikérned a szakemberek véleményét.

Mivel léteznek olyan esetek, amikor a lapok folyamatosan mozgásban lévő felületekre kerülnek fel, nagy súlyt kell elbírniuk, ezért flexibilis csemperagasztót ajánlott választanod a hatékony kivitelezés érdekében. Időtállóvá teheted a környezeted felületeit, amikor flexibilis csemperagasztó anyagokkal dolgozol. Egy kültérben használt csempéhez vagy egy száradással zsugorodó felülethez mindenképp a flexibilis csemperagasztó a tökéletes választás, nem beszélve a nagyméretű lapokról, amik felhelyezése körülményes és szükség van a rugalmas rögzítő anyagokra.

Az aljzatokra kerülő burkolatok folyamatos mozgása miatt fontos, hogy ismerd a nyírófeszültség kifejezését és működését. Ezt a kifejezést ismerheted csúsztató feszültség néven is, ami azt jelenti, hogy mechanikai feszültség keletkezik a külső behatások következtében és ezért sokszor elmozdulnak a felületek és gyorsabban tönkre mennek. Ha tartós felületeket szeretnél létrehozni, mindenképp a flexibilis csemperagasztó lehet a legkiválóbb választásod a nyírófeszültség kiküszöböléséhez.