Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az Adatkezelési Tájékoztatónk Cookie-kkal kapcsolatos irányelvének értelmében. A képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod. 
+36-30-565-3551
Éppen itt jársz: > >

Kenhető vízszigetelések

Ezeket a termékeket nem szabad kihagyni  fürdőszoba vagy terasz felújítása során. A fürdőkádak és a zuhanyzók köré kötelező beépíteni, ha nem akarsz úgy járni mint én. Egy évig nem tudtam használni a zuhanyzót, mert lefolyt a víz a pincébe. Az egészet szét kellett bontani és újra építeni.

Ha a terasz burkolása előtt kihagyják, fel fog jönni a burkolat.

Ezeket a termékeket rendszerben érdemes megvásárolni, ezért a "komplett felújítási csomagok" (kattints a szövegre, ha oda akarsz lépni!) között is megtalálod őket összeállítva.

Kültéri kenhető vízszigetelések

Kültéri kenhető vízszigetelések

Kültéri és beltéri kenhető vízszigetelések
Beltéri kenhető vízszigetelések

Beltéri kenhető vízszigetelések

Beltéri kenhető vízszigetelések
Hajlaterősítés

Hajlaterősítés

Hajlaterősítő szalagok, gallérok, mandzsetták

A kenhető vízszigetelés az az alapanyag, ami egyszerűen nem hagyható ki a felújítási folyamatból. Pontosabban természetesen kispórolhatod, ám akkor állnod kell a következményeket, melyek végső soron odáig vezetnek majd, hogy szét kell rombolnod mindazt, amit áldozatos munkával megalkottál. Hiszen mi történik az adalék közbenjárásával? A fürdőszoba rehabilitációja közben például a kád, zuhanyzókörnyékét ha ezzel kened be, akkor, a ki/elfolyó víz nem a  szomszéd lakásában, vagy a pincében landol. Az erkélyek sem kivételek, már amikor a szigetelés a téma. Ki lehet hagyni szintén a munkálatokból, ám akkor egy valami garantálható: idővel, előbb-utóbb, és joggal feltételezheted azt, hogy inkább előbb a burkolat fel fog jönni, vagyis minden ténykedésed kárba vész. Kezdheted elölről az alapoktól, minimális lelkesedéssel és maximális rááldozással.

Hidd el, ez így nem jó üzlet. Amúgy is, ha megúszhatod ezt a felesleges kört, ha előre gondolkodva kiaknázhatod az alapanyagban rejtőző előnyöket, akkor miért is választanál más utat? Beltérre és kültérre különböző jellemvonásokkal megáldott termékeket ajánlunk neked, melyek a specializált helyzetben (melyhez idomulnak jellemzőik és gyártási tulajdonságaik) abszolút eredményességgel helytállnak és a kezed alá dolgoznak. A felhordásuk egyszerű, a feladatvégzésük nagyszerű. A beszerzésük mindennek tetejében nem terheli meg a pénztárcádat, szóval csupa haszon, ha előre tervezel és nem hagyod eláztatni magad, semmilyen szinten. A kenhető vízszigetelés kint is, bent is jó szolgálatot tehet neked, melynek pozitívumait érdemes minél teljesebben kihasználnod, kiélvezve az általa generált, biztonságos szigetelést.