Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az Adatkezelési Tájékoztatónk Cookie-kkal kapcsolatos irányelvének értelmében. A képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod. 

4030 Debrecen, Diószegi út 3-5

Ügyfélszolgálat
+36 30/565-3551
felujitaswebaruhaz.hu
Villámgyors, munkakedvet fokozó kísérőlevél meglepetés CSOKIval-hát ilyen kedvességet még egyetlen rendeléskor sem tapasztaltam!! Úri cég!!!!
Svendor Erzsébet
Bátran rendelhettek innen, korrektek, gyorsak, kedvesek, segítőkészek . Azt kapod, amit vársz. Ritka manapság egy ilyen megbízható cég.
Lázár-Tóth Zsuzsanna
Gyors szállítás! Nagyon jó kommunikáció, telefonon egyeztettek velem a csomagom állapotáról. Az ár is nagyon jó volt. A számla mellé csomagolt levél és csoki örömet okozott 😊
Kőszegi Norbert

Kenhető vízszigetelések

Ezeket a termékeket nem szabad kihagyni  fürdőszoba vagy terasz felújítása során. A fürdőkádak és a zuhanyzók köré kötelező beépíteni, ha nem akarsz úgy járni mint én. Egy évig nem tudtam használni a zuhanyzót, mert lefolyt a víz a pincébe. Az egészet szét kellett bontani és újra építeni.

Ha a terasz burkolása előtt kihagyják, fel fog jönni a burkolat.

Ezeket a termékeket rendszerben érdemes megvásárolni, ezért a "komplett felújítási csomagok" (kattints a szövegre, ha oda akarsz lépni!) között is megtalálod őket összeállítva.

Válassz alkategóriát

A kenhető vízszigetelés az az alapanyag, ami egyszerűen nem hagyható ki a felújítási folyamatból. Pontosabban természetesen kispórolhatod, ám akkor állnod kell a következményeket, melyek végső soron odáig vezetnek majd, hogy szét kell rombolnod mindazt, amit áldozatos munkával megalkottál. Hiszen mi történik az adalék közbenjárásával? A fürdőszoba rehabilitációja közben például a kád, zuhanyzókörnyékét ha ezzel kened be, akkor, a ki/elfolyó víz nem a  szomszéd lakásában, vagy a pincében landol. Az erkélyek sem kivételek, már amikor a szigetelés a téma. Ki lehet hagyni szintén a munkálatokból, ám akkor egy valami garantálható: idővel, előbb-utóbb, és joggal feltételezheted azt, hogy inkább előbb a burkolat fel fog jönni, vagyis minden ténykedésed kárba vész. Kezdheted elölről az alapoktól, minimális lelkesedéssel és maximális rááldozással.

Hidd el, ez így nem jó üzlet. Amúgy is, ha megúszhatod ezt a felesleges kört, ha előre gondolkodva kiaknázhatod az alapanyagban rejtőző előnyöket, akkor miért is választanál más utat? Beltérre és kültérre különböző jellemvonásokkal megáldott termékeket ajánlunk neked, melyek a specializált helyzetben (melyhez idomulnak jellemzőik és gyártási tulajdonságaik) abszolút eredményességgel helytállnak és a kezed alá dolgoznak. A felhordásuk egyszerű, a feladatvégzésük nagyszerű. A beszerzésük mindennek tetejében nem terheli meg a pénztárcádat, szóval csupa haszon, ha előre tervezel és nem hagyod eláztatni magad, semmilyen szinten. A kenhető vízszigetelés kint is, bent is jó szolgálatot tehet neked, melynek pozitívumait érdemes minél teljesebben kihasználnod, kiélvezve az általa generált, biztonságos szigetelést.