Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az Adatkezelési Tájékoztatónk Cookie-kkal kapcsolatos irányelvének értelmében. A képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod. 

4030 Debrecen, Diószegi út 3-5

Ügyfélszolgálat
+36 30/565-3551
felujitaswebaruhaz.hu
Villámgyors, munkakedvet fokozó kísérőlevél meglepetés CSOKIval-hát ilyen kedvességet még egyetlen rendeléskor sem tapasztaltam!! Úri cég!!!!
Svendor Erzsébet
Bátran rendelhettek innen, korrektek, gyorsak, kedvesek, segítőkészek . Azt kapod, amit vársz. Ritka manapság egy ilyen megbízható cég.
Lázár-Tóth Zsuzsanna
Gyors szállítás! Nagyon jó kommunikáció, telefonon egyeztettek velem a csomagom állapotáról. Az ár is nagyon jó volt. A számla mellé csomagolt levél és csoki örömet okozott 😊
Kőszegi Norbert

Gyorskötésű csemperagasztók

Olyan csemperagasztókat találsz ebben a kategóriában, amik nagyon gyorsan megkötnek, így lehetővé teszik, hogy akár még aznap ki tudd fugázni a burkolatot. Így jelentősen lerövidül a kivitelezésre fordított idő.

Itt találsz segítséget a megfelelő ragasztó kiválasztásához: Hogyan válasszunk csemperagasztót?

Rendezés:

A gyorskötésű csemperagasztó egyik legjobb tulajdonsága, ahogy egyébként az, az elnevezéséből is azonnal kikövetkeztethető, hogy hihetetlenül sebesen megköt, vagyis a burkolat fugázásával nem kell sokat várnod. A gyakorlatban tehát döbbenetesen tempósan csempészheted ki a konyhádat, fürdőszobádat, vagy azt a helyiséget, melyet ilyen burkolattal kívánsz szebbé, ellenállóbbá tenni. Amikor az idő hatalmas fegyver, és egyben óriási érték, akkor vitathatatlanul lényeges, hogy te se állj vele hiány szűkében. Ráadásul, ha a magad kezébe veszed az irányítást, már ami az otthonod felújítását illeti, akkor pláne nem mindegy, hogy a homokórában mennyi szem pörög le odáig, hogy a nap végén, fáradtan azt tudd mondani, amit lehetett, megtettél. Nem egyszerű munka a felelősség vállalás, a saját kezűleg kivitelezés.

Nincsen alapvetően támasz, sem segítség és ha hibázol, akkor az bizony a te lelkeden szárad, arról nem is beszélve, hogy a kijavítás is kizárólag rád vár. Ettől függetlenül, s ezzel párhuzamosan ugyanakkor felemelő feladat, hogy te magad, elképzeléseiddel teljes összhangban valósíthatod meg az álmaidat. Senki sem szólhat bele a terveidbe, a menetrendbe és persze ezzel együtt a kivitelezés milyenségébe sem. Amikor a felújítás a te vállalásod, akkor a legjobb, ha problémaközpontú gondolkodás helyett látásmódot váltasz. Hiszen mi is valójában a gond? Egy megoldásra váró feladat. Nálunk ilyen forgatókönyveket és természetesen hozzájuk tartozó termékeket fedezhetsz fel. A gyorskötésű csemperagasztó hűséges társaddá szegődhet az eredményes, sebes és látványosan szép burkolásban.