Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az Adatkezelési Tájékoztatónk Cookie-kkal kapcsolatos irányelvének értelmében. A képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod. 

4030 Debrecen, Diószegi út 3-5

Ügyfélszolgálat
+36 30/565-3551
felujitaswebaruhaz.hu
Villámgyors, munkakedvet fokozó kísérőlevél meglepetés CSOKIval-hát ilyen kedvességet még egyetlen rendeléskor sem tapasztaltam!! Úri cég!!!!
Svendor Erzsébet
Bátran rendelhettek innen, korrektek, gyorsak, kedvesek, segítőkészek . Azt kapod, amit vársz. Ritka manapság egy ilyen megbízható cég.
Lázár-Tóth Zsuzsanna
Gyors szállítás! Nagyon jó kommunikáció, telefonon egyeztettek velem a csomagom állapotáról. Az ár is nagyon jó volt. A számla mellé csomagolt levél és csoki örömet okozott 😊
Kőszegi Norbert

Flexibilis csemperagasztók

Ebben a kategóriában olyan csemperagasztók vannak, amik nagyobb igénybevételnek is ellenállnak. Kültérben is használhatóak, nagyobb lapokat is ragaszthatsz velük.

A korlátozásokat mindig olvasd el a termékleírásnál!

Itt találsz segítséget a megfelelő ragasztó kiválasztásához: Hogyan válasszunk csemperagasztót?

Rendezés:

Nem mindegy manapság, hogy bizonyos tereken milyen csemperagasztót használunk a burkolás során. Ha tudjuk, hogy az adott csempének nagyobb igénybevételnek is ellen kell állnia, akkor a flexibilis csemperagasztó lesz hozzá az ideális választás, ugyanis ez biztosítja azt, hogy a csempe nem törik meg, nem reped el az évek során. A flexibilis csemperagasztók előnye, hogy kültérben is használhatók, továbbá nagyobb lapokat is lehet velük ragasztani probléma nélkül. Folyékony ágyas szürke C2ES1 25 kg Baumit Baumacol FlexFlow, szürke C2TE 25 kg Mapei Adesilex P9, szürke C2TES1 20 kg LB-Knauf S1 Flex flexibilis Csemperagasztóink és egyéb termékeink garantálják számodra is a tökéletesen illesztett és ragasztott csempéket, melyek nagy igénybevétel mellett is ellenállók és makulátlanok maradnak.

Burkolhatsz erkélyeket, kocsibeállókat és egyéb hasonló igénybevételnek kitett felületeket is flexibilis csemperagasztóval. A modern ragasztók már olyan alapanyagokból készülnek, melyek a megfelelő keverés mellett egy ellenálló, mégis rugalmas és flexibilis ragasztóanyagot hoznak létre. A cementkötésű flexibilis ragasztók ennek megfelelően nagy terhelhetőségűek, megcsúszásmentesek, hosszú nyitott idejűek, alakváltozásra képesek lesznek, és kültéri, valamint beltéri burkolásnál is remekül alkalmazhatók. Ismerd meg minőségi termékeinket online felületünkön és válaszd ki csemperagasztóink közül azt a kiszerelést, mely igényeidnek legjobban megfelel! Kiemelt választék és korrekt árak várnak webáruházunkban a hét minden napján.