Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az Adatkezelési Tájékoztatónk Cookie-kkal kapcsolatos irányelvének értelmében. A képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod. 

4030 Debrecen, Diószegi út 3-5

Ügyfélszolgálat
+36 30/565-3551
felujitaswebaruhaz.hu
Villámgyors, munkakedvet fokozó kísérőlevél meglepetés CSOKIval-hát ilyen kedvességet még egyetlen rendeléskor sem tapasztaltam!! Úri cég!!!!
Svendor Erzsébet
Bátran rendelhettek innen, korrektek, gyorsak, kedvesek, segítőkészek . Azt kapod, amit vársz. Ritka manapság egy ilyen megbízható cég.
Lázár-Tóth Zsuzsanna
Gyors szállítás! Nagyon jó kommunikáció, telefonon egyeztettek velem a csomagom állapotáról. Az ár is nagyon jó volt. A számla mellé csomagolt levél és csoki örömet okozott 😊
Kőszegi Norbert

Csemperagasztók

Az ebben a kategóriában található termékekkel tudod felragasztani a csempéket a falra vagy a padlóra.

Fontos: a ragasztó kiválasztását az alábbi körülmények befolyásolják: csempe mérete, csempe anyaga, mire ill. hová ragasztasz, kül- vagy beltérben dolgozol, mennyire szorít a határidő, stb.

Itt találsz segítséget a megfelelő ragasztó kiválasztásához: Hogyan válasszunk csemperagasztót?

Válassz alkategóriát

Fürdőszobák és konyhák burkolásánál a csemperagasztó kiválasztásának mindig nagy figyelmet kell szentelni, ugyanis ez az alapanyag, mely a burkolat megfelelő tapadását biztosítja. Ha nem akarod, hogy pár év múlva a mozgó, lötyögő csempéket lehessen visszabontani, akkor válaszd csemperagasztó termékeinket és biztosítsd előre a tökéletes ragasztást a burkoló csempék számára. Webáruházunkban rendelhetsz csemperagasztót nagyméretű lapokhoz, egyszerű csemperagasztókat, flexibilis, gyorskötésű, nagy terhelésű típusokat, továbbá márvány és üvegmozaikhoz való ragasztókat is, ha speciális elképzeléseid vannak a konyhában vagy fürdőszobában. Folyékony ágyas szürke C2ES1 25 kg Baumit Baumacol FlexFlow flexibilis csemperagasztónk, szürke C2TES1 25 kg Mapei Keraflex Maxi S1 flexibilis csemperagasztónk és egyéb termékeink remek minőséget és hosszan tartó eredményt képviselnek a megfelelő bekeverés és felvitel mellett.

A modern ragasztóknak köszönhetően könnyen megoldható a burkolás konyhákban, fürdőszobákban, erkélyeken, teraszokon, és egyébként bárhol, ahova csempét szeretnénk helyezni. Közepes és nagyméretű lapokhoz, kültérben és beltérben, padlófűtéssel párosítva, nagy terhelésnek kitett felületek esetében és meglévő lapokra történő ragasztásra (csempe csempére) is alkalmasak a Baumit csemperagasztók, melyek már sok éve ipari sztenderdnek számítanak. Ismerd meg webáruházunkban termékeinket részletesen és válaszd ki azt a kiszerelést, mely igényeidnek megfelel a csemperagasztók terén!