Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az Adatkezelési Tájékoztatónk Cookie-kkal kapcsolatos irányelvének értelmében. A képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod. 

4030 Debrecen, Diószegi út 3-5

Ügyfélszolgálat
+36 30/565-3551
felujitaswebaruhaz.hu
Villámgyors, munkakedvet fokozó kísérőlevél meglepetés CSOKIval-hát ilyen kedvességet még egyetlen rendeléskor sem tapasztaltam!! Úri cég!!!!
Svendor Erzsébet
Bátran rendelhettek innen, korrektek, gyorsak, kedvesek, segítőkészek . Azt kapod, amit vársz. Ritka manapság egy ilyen megbízható cég.
Lázár-Tóth Zsuzsanna
Gyors szállítás! Nagyon jó kommunikáció, telefonon egyeztettek velem a csomagom állapotáról. Az ár is nagyon jó volt. A számla mellé csomagolt levél és csoki örömet okozott 😊
Kőszegi Norbert

Önterülő aljzatkiegyenlítők

Önterülő aljzatkiegyenlítők minden mennyiségben, csak itt, csak most, minden ami kell hozzá! 
Rendezés:

Az önterülő aljzatkiegyenlítő a burkolásra váró felületek síkba hozásának egyik alapvető kelléke. Nélküle az alap girbe-gurba, hullámos maradhat, amire talán mondanunk sem kell, egy élmény a burkolás, de nem jó értelemben. Tapadóhíd vagy alapozó használata mindenképpen célszerű az aljzat kiegyenlítésének elkezdése előtt. Az önterülő aljzatkiegyenlítő beltéren kitűnő választás, hiszen az optimális terülési tulajdonságainak köszönhetően, nemcsak megkönnyíti, hanem fel is gyorsítja a munkát. Azonban kültéren már más a helyzet. A kínálatunkban találhatsz több, kintre is szánt variációt, tehát ilyen szempontból nem ütközhet akadályokba az alkalmazása. Viszont azokon a területeken, ahol az esővíz, hólé elvezetése is megoldásra vár, nem kifizetődő ezt a típust bevetni. Így ugyanis a lefolyás kialakítása nem megoldható.

Tehát ezekben a szituációkban a nem önterülő verziók preferálása a megtérülő döntés. Az aljzatkiegyenlítés a burkoláson belül külön szakág, azaz komoly tudást, odafigyelést és szakértelmet igényel. Ez nem azt jelenti, hogy önállóan nem végezhető el a feladat. Ám tény és való, hogy a sikeres végeredményhez tájékozódásra van szükség. Az ideális és alapos felkészülést követően, már semmi sem akadályozhat meg az aljzat kiegyenlítésében. A készletünkben több terméktípus közül is válogathatsz. Kimondottan olyan alternatívára is voksolhatsz, amely fokozott igénybevétel esetén javasolható. Az önterülő aljzatkiegyenlítő ugyan nem veszi ki a kezedből a munkát, viszont jelentős mértékben megkönnyíti annak folyamatát. Kifejezetten egyszerű vele bánni, aminek köszönhetően, nemcsak tetemes mennyiségű energiát, hanem sok időt is megtakaríthatsz, amit aztán kedved szerint felhasználhatsz.