Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az Adatkezelési Tájékoztatónk Cookie-kkal kapcsolatos irányelvének értelmében. A képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod. 

4030 Debrecen, Diószegi út 3-5

Ügyfélszolgálat
+36 30/565-3551
felujitaswebaruhaz.hu
Villámgyors, munkakedvet fokozó kísérőlevél meglepetés CSOKIval-hát ilyen kedvességet még egyetlen rendeléskor sem tapasztaltam!! Úri cég!!!!
Svendor Erzsébet
Bátran rendelhettek innen, korrektek, gyorsak, kedvesek, segítőkészek . Azt kapod, amit vársz. Ritka manapság egy ilyen megbízható cég.
Lázár-Tóth Zsuzsanna
Gyors szállítás! Nagyon jó kommunikáció, telefonon egyeztettek velem a csomagom állapotáról. Az ár is nagyon jó volt. A számla mellé csomagolt levél és csoki örömet okozott 😊
Kőszegi Norbert

Aljzatkiegyenlítés

Az itt található termékekkel tudod síkba és vízszintesbe hozni az alapfelületet, amire burkolni szeretnél. Használatuk jelentősen megkönnyíti a burkolást, hiszen jó esetben egy teljesen sík és sima felületet kapsz a burkolás előtt. Erre burkolni sokkal könnyebb feladat, mint egy hepe-hupás girbe-görbe felületre.

Megkülönböztetünk önterülő és nem önterülő aljzatkiegyenlítőket. Beltérben mindkettőt használhatod, de az önterülővel könnyebb a munka. Kültérben csak nem önterülő aljzatkiegyenlítőt célszerű alkalmazni, mert ezeknél a felületeknél meg kell oldani az esővíz és a hólé lefolyását. Ehhez lejtést kell kialakítani, amit önterülő aljzatkiegyenlítővel nem lehet megfelelően megoldani. Bár Mekk Eleknek simán sikerül.

Az aljzatkiegyenlítés a burkoláson belüli szakág. Nagy odafigyelést, szakértelmet és precizitást igénylő feladat. Ha sajátkezűleg fogod csinálni, és még nem csináltál ilyet, alaposan tájékozódj. A Felújítás szakértő blogon már lehet, hogy találsz ezzel kapcsolatos információt.

Alapozót vagy tapadóhidat mindig használj előtte, a meglévő aljzattól függően!

Válassz alkategóriát

Az aljzatkiegyenlítő segítségével síkba, vízszintesbe hozhatod a burkolásra váró alapot, aminek hála egy hullámzó talaj helyett olyan felületet kaphatsz a kezed és lábad alá, ami tökéletesen alkalmas a fennakadásoktól mentes burkoláshoz. Annál ugyanis nincsen idegesítőbb, amikor a járólapot olyan körülmények között kell lefektetni, ami egy hullámvasútnak is kielégítő terepként szolgálna. Ilyen feltételekkel lehetetlen a minőségi és eredményes munkavégzés. A sík, és teljesen sima aljzat a lehető legtökéletesebb alap, amire építkezhetsz, ebben az esetben burkolhatsz. A feladatodat így optimális körülmények között végezheted el, vagyis egyetlen ideális termékkel megoldhatod a problémádat. A vásárlás folyamatában két típussal találkozhatsz: az önterülő és a nem önterülő alternatívával.

Ha nem először vágsz bele felújításba, akkor vélhetően nem jelent nehézséget eldönteni, hogy melyik a helyzetedre szabott jó választás, ám ha még gyerekcipőben jársz, már ami a renoválást illeti, akkor próbálunk neked segíteni. Beltérben gyakorlatilag mindkét variáns eredményesen alkalmazható, de nyilván, ahogy azt a találó elnevezés is sejteti az önterülőssel könnyebb dolgod lehet. Kültérben, azonban kizárólag a nem önterülő fajták jöhetnek szóba, hiszen a kinti terep további rendezésre szorul, például a hólé, vagy csapadékvíz elvezetésének kialakítása, mely kizárólag lejtés segítségével oldható meg, ami önterülő típusnál szinte kivitelezhetetlen. A minőségi aljzatkiegyenlítő a kezed alá dolgozhat. Ez a szakág a burkoláson belüli, komoly szakértelmet igénylő feladat, melyhez alapozó vagy tapadóhíd használata, az érintett felület függvényében elmaradhatatlan.