Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az Adatkezelési Tájékoztatónk Cookie-kkal kapcsolatos irányelvének értelmében. A képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod. 

4030 Debrecen, Diószegi út 3-5

Ügyfélszolgálat
+36 30/565-3551
felujitaswebaruhaz.hu
Villámgyors, munkakedvet fokozó kísérőlevél meglepetés CSOKIval-hát ilyen kedvességet még egyetlen rendeléskor sem tapasztaltam!! Úri cég!!!!
Svendor Erzsébet
Bátran rendelhettek innen, korrektek, gyorsak, kedvesek, segítőkészek . Azt kapod, amit vársz. Ritka manapság egy ilyen megbízható cég.
Lázár-Tóth Zsuzsanna
Gyors szállítás! Nagyon jó kommunikáció, telefonon egyeztettek velem a csomagom állapotáról. Az ár is nagyon jó volt. A számla mellé csomagolt levél és csoki örömet okozott 😊
Kőszegi Norbert

Alapvakolatok

Itt találod a vakolatokat. Ezek előrekevert anyagok, csak vízzel kell összekeverni. Ezek vastag bevonatok a falra vagy a mennyezetre festés vagy burkolás előtt. Vastagabb visszajavításokra is ezeket kell használni pl. egy ablakcsere után.

Különböző szemcse méretek alapján vannak durva és finom vakolatok. Lehetnek fehér vagy szürke színűek, általában külső- és belsőtérbe egyaránt használhatóak.

Alapanyaguk szerint is megkülönböztetjük őket: pl. cement vagy gipsz kötőanyag szerint.

Ha többet szeretnél tudni róluk, látogass el a Felújítás szakértő (kattints a szövegre ha oda akarsz lépni!) weboldalára!

Rendezés: