Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az Adatkezelési Tájékoztatónk Cookie-kkal kapcsolatos irányelvének értelmében. A képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod. 
Menü
+36-30-565-3551

Építési ragasztók

Építkezés során gyakran előfordul, hogy különböző alkatrészeket kell egymáshoz vagy a szerkezethez-, falhoz ragasztanunk.

Ezekre a feladatokra születtek az építőipari- vagy építési ragasztók.

Olyan termékeket találsz itt, mint a legegyszerűbb modellgipsz, vagy szerelőragasztó, vagy élvédő ragasztó, ragasztótapaszok hőszigeteléshez, stb.

Rendezés:
Nézet:
Raktáron
1.699 Ft 1.199 Ft
48 Ft/kg

A Baumit StuckFix

Gipszes kötőanyagú építőipari ragasztó, kábelek, csövek, villanyszerelési tartozékok gyors rögzítésére.

Nagyon gyors kötésidővel, 15-20 perc alatt teljesen keményre köt.

Nem használható szárító vakolatokhoz!

Raktáron
2.199 Ft 1.499 Ft
60 Ft/kg

A Baumit DuoContact cementbázisú, por alakú ragasztó tapasz EPS (polisztirol) homlokzati lemezek ragasztásához és tapaszolásához, valamint az
üvegszövet beágyazásához.

Gyárilag előkevert, csak vízzel kell összekeverni.

Kézi és gépi felhasználásra egyaránt alkalmas, bár Magyarországon a homlokzatoknál a gépi technika még nagyon ritkán látható.

A Duocontact szemcse szerkezete lehetővé teszi, hogy kellő vastagságban kerüljön a hőszigetelésre. Ha túl vékonyan viszik fel, és ágyazzák be az üvegszövetet, akkor a szövet mintázata át fog látszani a felületen, és jelentősen csökkenti a hőszigetelő rendszer tartósságát.

A DuoContact az egyik legnépszerűbb ragasztótapasz Magyarországon, sok millió négyzetméteren bizonyította alkalmasságát.

Rövid határidővel szállítjuk
5.299 Ft
212 Ft/kg

Az OpenContact páraáteresztő, fehér színű, ásványi kötőanyagú, por alakú ragasztó a Baumit openTherm hőszigetelő lemezek ragasztásához
és tapaszolásához, valamint üvegszövet beágyazásához.

Speciálisan a Baumit open Klímahomlokzathoz lett kifejlesztve, de más hőszigetelő rendszerekhez is használható, ha nagy tapadóerő, a kiváló páraáteresztés, a fehér szín, a rugalmasság, a jól feldolgozhatóság, vagy ezek mindegyike az elvárás.

Raktáron
3.099 Ft 2.299 Ft
92 Ft/kg

A Baumit ProfiContact egy emelt minőségű, cementbázisú, por alakú ragasztó tapasz EPS, XPS és Ásványi homlokzati lemezek ragasztásához és tapaszolásához, valamint az üvegszövet beágyazásához.

Gyárilag előkevert, csak vízzel kell összekeverni. Flexibilis és időjárás álló, jól bírja a strapát.

Kézi és gépi felhasználásra egyaránt alkalmas, bár Magyarországon a homlokzatoknál a gépi technika még nagyon ritkán látható.

Kiváló krémes állaga és nagy kezdeti ragasztóereje miatt a kivitelezők körében nagyon közkedvelt ragasztótapasz.

Beton felületek glettelésére, tapaszolására is alkalmas.

Az egyik legjobb ár-érték arányú termék.

Rövid határidővel szállítjuk
4.799 Ft 3.399 Ft
136 Ft/kg

A Baumit StarContact egy csúcsminőségű, cementbázisú, por alakú ragasztó tapasz EPS, XPS és Ásványi homlokzati lemezek ragasztásához és tapaszolásához, valamint az üvegszövet beágyazásához.

Gyárilag előkevert, csak vízzel kell összekeverni. Kiemelkedően rugalmas (felxibilis) és időjárás álló, rendkívül strapabíró.

Kézi és gépi felhasználásra egyaránt alkalmas, bár Magyarországon a homlokzatoknál a gépi technika még nagyon ritkán látható.

Kiváló krémes állaga és hatalmas kezdeti ragasztóereje miatt az egyik legjobb ragasztótapasz.

Beton felületek glettelésére, tapaszolására is alkalmas.

A legmagasabb szintű elvárásoknak is megfelel, nem fogsz csalódni benne.

Rendelhető 10 napos határidővel
10.990 Ft
440 Ft/kg

A Baumit SupraFix ragasztó cementbázisú, por alakú ragasztó polisztirollemezek ragasztásához, különösen kritikus alapfelületekre (pl. OSB-lap,
bitumen).

Üvegszövet beágyazására nem alkalmas.

Az OSB (préselt faforgács építőlemez) felületére nagyon nehéz ragasztani hőszigetelő lapot. A bitumenes lemezzel ugyanez a helyzet. A Baumit SupraFix ragasztóval megoldódik ez a probléma.

A hőszigetelő lemezeket nem lehet ragasztó nélkül feltenni ezekre a felületekre. A bitumenes lemezt nem célszerű átfúrni, hogy dűbellel rögzítsd rá a hőszigetelést. Az OSB lapnak pedig jelentősen eltér a hőtágulása, ezért kell ragasztót használnod hozzá.

Raktáron
2.699 Ft 1.899 Ft
76 Ft/kg

A Baumit Ragasztógipsz

gipsz kötőanyagú ragasztóanyag gipszkartonlapok, gipszrostlapok beltéri ragasztásához tégla, Ytong és betonfelületre.
Nagyon jó tapadószilárdságával véglegesen odaragasztja a gipszkarton lapokat a falhoz, úgynevezett szárazvakolatot létrehozva.