Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az Adatkezelési Tájékoztatónk Cookie-kkal kapcsolatos irányelvének értelmében. A képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod. 
Menü
+36-30-565-3551

Gyorskötésű csemperagasztók

Olyan csemperagasztókat találsz ebben a kategóriában, amik nagyon gyorsan megkötnek, így lehetővé teszik, hogy akár még aznap ki tudd fugázni a burkolatot. Így jelentősen lerövidül a kivitelezésre fordított idő.
Rendezés:
Nézet:
Rövid határidővel szállítjuk
10.799 Ft
432 Ft/kg

A Baumit Baumacol FlexSpeed

gyorskötésű, flexibilis csemperagasztó.

Ha időből van a legkevesebb, és nem érsz rá kivárni a csemperagasztó kötésidejét, akkor ez a Te ragasztód.

Rendkívül nagy teljesítményű flex ragasztó a FlexSpeed:

  • gyors kötésű: 3 óra múlva járható,
  • víz- és fagyálló,
  • flexibilis,
  • alakváltozásra képes,
  • nagy lapokhoz is
  • intenzív hő- és statikai terhelésnek

Vékonyágyas burkolatragasztó anyag, csempék és mázas kerámialapok, greslapok, kőporcelánlapok és mozaikok ragasztására kiemelten fokozott igénybevételű alapfelületeken, pl. padlófűtés, kenhető vízszigetelés, erkélyek, teraszok, medencék, meglévő burkolatok.

Nagyméretű lapok esetén kiemelten ajánlott, kül- és beltéri felületeken

A gyorskötésű csemperagasztó egyik legjobb tulajdonsága, ahogy egyébként az, az elnevezéséből is azonnal kikövetkeztethető, hogy hihetetlenül sebesen megköt, vagyis a burkolat fugázásával nem kell sokat várnod. A gyakorlatban tehát döbbenetesen tempósan csempészheted ki a konyhádat, fürdőszobádat, vagy azt a helyiséget, melyet ilyen burkolattal kívánsz szebbé, ellenállóbbá tenni. Amikor az idő hatalmas fegyver, és egyben óriási érték, akkor vitathatatlanul lényeges, hogy te se állj vele hiány szűkében. Ráadásul, ha a magad kezébe veszed az irányítást, már ami az otthonod felújítását illeti, akkor pláne nem mindegy, hogy a homokórában mennyi szem pörög le odáig, hogy a nap végén, fáradtan azt tudd mondani, amit lehetett, megtettél. Nem egyszerű munka a felelősség vállalás, a saját kezűleg kivitelezés.

Nincsen alapvetően támasz, sem segítség és ha hibázol, akkor az bizony a te lelkeden szárad, arról nem is beszélve, hogy a kijavítás is kizárólag rád vár. Ettől függetlenül, s ezzel párhuzamosan ugyanakkor felemelő feladat, hogy te magad, elképzeléseiddel teljes összhangban valósíthatod meg az álmaidat. Senki sem szólhat bele a terveidbe, a menetrendbe és persze ezzel együtt a kivitelezés milyenségébe sem. Amikor a felújítás a te vállalásod, akkor a legjobb, ha problémaközpontú gondolkodás helyett látásmódot váltasz. Hiszen mi is valójában a gond? Egy megoldásra váró feladat. Nálunk ilyen forgatókönyveket és természetesen hozzájuk tartozó termékeket fedezhetsz fel. A gyorskötésű csemperagasztó hűséges társaddá szegődhet az eredményes, sebes és látványosan szép burkolásban.