Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az Adatkezelési Tájékoztatónk Cookie-kkal kapcsolatos irányelvének értelmében. A képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod. 

4030 Debrecen, Diószegi út 3-5

Ügyfélszolgálat
+36 30/565-3551
felujitaswebaruhaz.hu
Villámgyors, munkakedvet fokozó kísérőlevél meglepetés CSOKIval-hát ilyen kedvességet még egyetlen rendeléskor sem tapasztaltam!! Úri cég!!!!
Svendor Erzsébet
Bátran rendelhettek innen, korrektek, gyorsak, kedvesek, segítőkészek . Azt kapod, amit vársz. Ritka manapság egy ilyen megbízható cég.
Lázár-Tóth Zsuzsanna
Gyors szállítás! Nagyon jó kommunikáció, telefonon egyeztettek velem a csomagom állapotáról. Az ár is nagyon jó volt. A számla mellé csomagolt levél és csoki örömet okozott 😊
Kőszegi Norbert

Csapatunk

Siposs Levente vagyok, a Felújítás webáruház megálmodója. 

2015-ben felújítási szaktanácsadóként úgy láttam, hogy az emberek többsége az online kínálatot böngészve, és a temérdek választási lehetőséget látva nagyon nehéz helyzetbe kerül. Ráadásul a szakember hiány miatt egyre többen kényszerülnek rá, hogy maguk újítsák fel a lakást.

Ekkor határoztam el, hogy egyszer építek egy olyan webáruházat, ahol a kínálat átlátható, a vásárlás könnyű, az árak a helyükön vannak, és olyan támogatást nyújtunk a vásárlóknak, hogy nyugodtak lehetnek afelől, hogy jól választottak. 

2017 tavaszán zajlott egy beszélgetés Halász Zoltán

egykori kollégám, a Tüzépker Kft. Debrecen kereskedelmi vezetője és közöttem erről a témáról. Zoli szintén úgy érezte, hogy egy emberbarát webáruházra nagy szükség volna a lakásfelújítási piacon, és hitt abban, hogy ezt együtt létre is tudjuk hozni. 

Én vagyok az, aki a telefont felveszi, ha a szakmai segítség +36303117407-es telefonszámát fogod hívni. 

2017. novemberében belevágtunk. 

A háttérben még mindig az erős és stabil Tüzépker dolgozói gárda az alap, de azóta két kollégával bővült a csapat. 

Szabó Norbert a Felújítás webáruház elsőtisztje. Ő az aki a telefont felveszi, ha az ügyfélszolgálat +36305653551 telefonszámát hívod. 

Norbi minden megrendelőnk és érdeklődőnk ügyét nagy odafigyeléssel kezeli, mert tudja, hogy az elégedett ügyfél a létező legjobb üzleti stratégia. Belead apait-anyait, és szívvel-lélekkel dolgozik. 

Lakatos Tamás a web logisztikusunk, egy rendkívüli teherbírású fiatalember, aki reggeltől estig azon munkálkodik, hogy a megrendelt termékek kifogástalan állapotban, a lehető leggyorsabban és legnagyobb biztonságban eljussanak hozzád. 

Ha bármi olyan történik a megrendelésed során, amivel nem vagy elégedett, az az én felelősségem. Ám mielőtt engem hívnál, kérlek Norbinak telefonálj az ügyfélszolgálati számon, mert Ő nagy valószínűséggel meg fogja oldani a problémádat. 

Ha úgy érzed nem tettünk meg mindent az elégedettséged érdekében, akkor hívj engem a +36303117407 számon. 

Üdvözlettel:

Siposs Levente
felújítás szakértő