Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az Adatkezelési Tájékoztatónk Cookie-kkal kapcsolatos irányelvének értelmében. A képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod. 

4030 Debrecen, Diószegi út 3-5

Ügyfélszolgálat
+36 30/565-3551
felujitaswebaruhaz.hu
Villámgyors, munkakedvet fokozó kísérőlevél meglepetés CSOKIval-hát ilyen kedvességet még egyetlen rendeléskor sem tapasztaltam!! Úri cég!!!!
Svendor Erzsébet
Bátran rendelhettek innen, korrektek, gyorsak, kedvesek, segítőkészek . Azt kapod, amit vársz. Ritka manapság egy ilyen megbízható cég.
Lázár-Tóth Zsuzsanna
Gyors szállítás! Nagyon jó kommunikáció, telefonon egyeztettek velem a csomagom állapotáról. Az ár is nagyon jó volt. A számla mellé csomagolt levél és csoki örömet okozott 😊
Kőszegi Norbert

COROR Rapid Festéklemaró 0,6 l

Ár: 4.419 Ft 4.649 Ft
Megtakarítás: 230 Ft 5%
Kiszerelés nagyságainformation_mark
0,6 liter
Válassz színt! FBinformation_mark
Színtelen
Menny.:db
Egységár: 7.365,00 Ft/liter
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.534 Ft
Szerezz 45 hűségpontot
Új és régi, esetleg sérült festékbevonatok eltávolítására szolgál fém, fa és ásványi felületekről. Megmarja a szintetikus, olaj, víz-alapú, nitrocellulóz, epoxi, poliuretán, porszórt, 1K és 2 komponensű festékeket kül és beltérben.

Leírás és Paraméterek

Alkalmazás:


 
 

A COROR Festéklemaró Gél műszaki megoldása megfelel a korunk egyre szigorodó műszaki követelményeinek. Markáns festékmaró képessége mellett mégis környezettudatos alkalmazás esetén környezetre nem veszélyes termék. Új és régi, esetleg sérült festékbevonatok eltávolítására szolgál fém, fa és ásványi felületekről. Megmarja a szintetikus, olaj, víz-alapú, nitrocellulóz, epoxi, poliuretán, porszórt, 1K és 2 komponensű festékeket kül és beltérben.

Minőségi besorolásinformation_mark Legmagasabb minőség
Itt használhatodinformation_mark kültéri és beltéri felhasználás
Kiadósság 10 m2/liter (az eltávolítandó festék fajtája és rétegszámai nagyban befolyásolhatják)
Hatóidő 2 perc–2 óra (az eltávolítandó anyagtól függően, a levegő és a felület magas
hőmérséklete felgyorsítja)
Felhasznáható 5–25 °C-on tárolva, bontatlan csomagolásban 36 hónap

Felhasználás módja

Felület előkészítés:

A kezelendő felületről távolítsuk el a pergő szennyeződéseket. A munkálatok megkezdése előtt javasolt a próbafestés elvégzése. Felhasználás: A kezelést csak +5 °C felett végezzük. A felület hőmérséklete max. 25 °C lehet. Alaposan keverjük fel a terméket, majd ecsettel hordjuk fel húsosan géles COROR Festékmarót a kezelendő felületre. 2 perc–2 óra (festék fajtától függően) időtartam elteltével távolítsuk el a fellazult réteget ronggyal vagy kaparó szerszámmal. Az eltávolítandó festék kötőanyag minőségétől függően egyszerre is elérheti a kívánt célt, de lehet, hogy a műveltet rétegenként kell megismételni. Az eltávolítás végeztével, szappanos vízzel, vagy hígítóval tisztítsa meg a felületet és száradás után megkezdheti a felület kezelését. Ne használja olyan felületeken, amik közvetlen emberi, állati élelmiszerrel érintkeznek, illetve gyermekbútorokon és játékokon. A festékmarót hígítani nem szükséges.

Facebook kommentek

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!