Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az Adatkezelési Tájékoztatónk Cookie-kkal kapcsolatos irányelvének értelmében. A képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod. 

4030 Debrecen, Diószegi út 3-5

Ügyfélszolgálat
+36 30/565-3551
felujitaswebaruhaz.hu
Villámgyors, munkakedvet fokozó kísérőlevél meglepetés CSOKIval-hát ilyen kedvességet még egyetlen rendeléskor sem tapasztaltam!! Úri cég!!!!
Svendor Erzsébet
Bátran rendelhettek innen, korrektek, gyorsak, kedvesek, segítőkészek . Azt kapod, amit vársz. Ritka manapság egy ilyen megbízható cég.
Lázár-Tóth Zsuzsanna
Gyors szállítás! Nagyon jó kommunikáció, telefonon egyeztettek velem a csomagom állapotáról. Az ár is nagyon jó volt. A számla mellé csomagolt levél és csoki örömet okozott 😊
Kőszegi Norbert

Célkeresztben a salétromos fal javítása

A salétromos fal javítása nem egyszerű feladat, s igazság szerint egyetlen egy lépésben nem is oldható meg a gyökérprobléma. 

Mert hogy ebben a helyzetben két területet vagy nevezzük aspektusnak, lényeges elkülöníteni egymástól. Egyrészt ott vannak a tünetek, amik megkeseríthetik az életedet, vagyis a salétromos, nedves fal. Azon túl, hogy nem nevezhető esztétikus látványnak, határozottan egészségtelen közeget teremt. Tehát a tünetek kezelése feltétlenül szükséges.

Másrészt felmerül a jogos és logikus kérdés, hogy mitől alakulnak ki a bosszantó “panaszok”, vagyis mi a forrása a nedvesség kialakulásának? Itt van elrejtve a lényeg, ugyanis hosszútávon egyetlen dolog nyújthat megoldást, úgy is mondhatjuk, hogy véglegesen: a páratartalom rendezése. A magas nedvességkoncentráció a gyakorlatban annyit jelent, hogy a levegőben felgyülemlett pára kicsapódik a hideg felületeken, azaz a falakon, foltokat, átnedvesedést eredményezve, sőt. A penésztelepek megjelenése is velejárója lehet ennek a jelenségnek. 

Más módon is salétromossá válhatnak a falak, vagyis az okok felderítése nem maradhat el akkor, ha nemcsak tüneti kezelésre vágysz. Persze ez is roppantul fontos és egyébként hosszan tartó, látványos végeredménnyel járhat, aminek az ígéretével érdemes élned. A salétromos fal javítása az optimális anyagok felvitelével gyorsan kivitelezhető. A látványos változás minden pénzt és időt, energiát megér, különösen, hogy nem kell komoly beruházástól tartanod. Minőségi alapanyagok felhasználásával tartósan megőrizheted a salétrommentes kinézetet, távol tarthatod a nedvességet, s ha valóban van mód a gyökérgóc kezelésére, akkor végérvényesen pontot tehetsz a kényes kérdés végére.