Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az Adatkezelési Tájékoztatónk Cookie-kkal kapcsolatos irányelvének értelmében. A képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod. 

4030 Debrecen, Diószegi út 3-5

Ügyfélszolgálat
+36 30/565-3551
felujitaswebaruhaz.hu
Villámgyors, munkakedvet fokozó kísérőlevél meglepetés CSOKIval-hát ilyen kedvességet még egyetlen rendeléskor sem tapasztaltam!! Úri cég!!!!
Svendor Erzsébet
Bátran rendelhettek innen, korrektek, gyorsak, kedvesek, segítőkészek . Azt kapod, amit vársz. Ritka manapság egy ilyen megbízható cég.
Lázár-Tóth Zsuzsanna
Gyors szállítás! Nagyon jó kommunikáció, telefonon egyeztettek velem a csomagom állapotáról. Az ár is nagyon jó volt. A számla mellé csomagolt levél és csoki örömet okozott 😊
Kőszegi Norbert

Blog

A minőségi medencefesték nemcsak a maximális víztaszításban ismerhető fel

2020. 06. 19. 11:31:00

A medencefesték a vízzáró jellemvonásának köszönhetően nem pusztán látványos, hanem tartós eredményt is borítékol az ecsetvonásaid nyomán. 

Facebook nyereményjáték szabályzat

2020. 06. 15. 15:08:05

Felújításwebáruház – „Nyárindító festékcsomag” nyereményjáték

 

A játék szervezője:

A “Nyárindító festékcsomag” elnevezésű nyereményjáték (“Játék”) szervezője a Felújításwebáruház.hu – Tüzépker Kft. (székhely: 4030 Debrecen, Diószegi út 3-5. a továbbiakban: “Szervező”).

A játék időtartama:

A játék 2020.06.16. Napján 8 óra 00 perctől 2020. 06. 19. 20 óra 00 percig tart.

A játékban résztvevő nyeremény:

Factor Pergola kültéri fafesték 5L-es kiszerelésben, Ecset több méretben fekete műanyag nyéllel, kevert sörtével, CIRET és  Védőkesztyű tökéletes fogásbiztonság MAXIFLEX ENDURANCE szürke ATG.

A játékban történő részvétel feltételei:

A játékban részt vehet minden Magyarországon állandó lakóhellyel rendelkező, 16. Életévét betöltött magyar állampolgár, természetes személy (“Játékos”), kivéve a szervező alkalmazottai és ezen személyeknek a polgári törvénykönyvről szóló 2013. Évi V. Törvény 8:1. § (1)1.pontjában meghatározott közeli hozzátartozói, a játék szervezésében résztvevő ügynökségek alkalmazottai és ezek közeli hozzátartozói.

A szervező a 16. Év alatti játékost kizárhatja a játékból, és a megadott adatait haladéktalanul törli.

A nyereményjáték részletes leírása:

Amennyiben a játékos részt kíván venni a nyereményjátékban, abban az esetben a nyereményjátékról szóló Facebook bejegyzést kedvelnie (like-olnia) kell, majd meg kell írnia hozzászólás formájában, hogy milyen színű festékre vágyik. A részvételt követően a Szervező a nyereményjáték végén a nyereményjáték Facebook bejegyzésében hirdeti ki az 1 db nyertest, majd veszi fel vele a kapcsolatot e-mailben a nyeremény kiszállítása miatt. Amennyiben nem jelentkezik 24 órán belül a nyertes, akkor a Szervező újabb 1 db nyertest hirdethet.

Egy Facebook profil kizárólag egy hozzászólással jogosult részt venni a nyereményjátékban, amennyiben több hozzászólás érkezik egy Facebook profiltól, azt a Szervező nem vonja figyelembe.

A szervező a játékszabályzatnak megfelelő, de nem valós profillal jelentkező játékos regisztrációját érvénytelennek tekinti és kizárja a játékból.

A nyeremény készpénzre, vagy bármely egyéb kedvezményre, vagy más szolgáltatásra nem váltható át, illetve másra át nem ruházható.

Nyeremény átvétele:

A Facebook bejegyzésben meghirdetett nyertes köteles felvenni a kapcsolatot a Szervezővel, a ugyfelszolgalat@felujitaswebaruhaz.hu e-mail címen, hogy a nyereményét a Szervező eljuttathassa a nyerteshez. A nyertes játékos köteles 24 órán belül jelentkezni a nyereményért! Ha ezen együttműködési kötelezettségének a nyertes nem tesz eleget, és így a nyeremény átadása meghiúsul, úgy ezen körülmény a szervező vagy lebonyolító terhére nem értékelhető. A szervező a nyeremény átvételére újabb lehetőséget nem tud biztosítani. Ebben az esetben a szervező 1 db új nyertest hirdethet.

A szervező a nyerteseinek a nevét a https://www.facebook.com/felujitaswebaruhaz/ Facebook oldalon teszi ki a nyereményjáték bejegyzése alatt.

A játékos téves adatszolgáltatásából eredően a szervezőt és a lebonyolítókat semmilyen felelősség nem terheli.

A résztvevők a játékkal és a nyereménnyel kapcsolatos további információért, ideértve a részletes játékszabályzat ismertetését az ugyfelszolgalat@felujitaswebaruhaz.hu email címre írhatnak.

Adatvédelem:

Az előbbiekben foglaltak alapján az adatszolgáltatás önkéntes. Azok, akik a játékban részt vesznek, tudomásul veszik és kifejezetten hozzájárulnak ahhoz, hogy a nyertesség esetén nevüket és a szervező és/vagy lebonyolító minden további feltétel és ellenérték nélkül, kizárólag a játékkal kapcsolatosan nyilvánosságra hozza.

A játékra feliratkozók részvételükkel minden tekintetben, kifejezetten elfogadják a játékszabályzat minden rendelkezését.

A szervező szavatolja, hogy az adatkezelés mindenben a hatályos jogszabályi rendelkezések megtartásával történik. A szervező bármikor lehetőséget biztosít a játékosnak arra, hogy tájékoztatást kérjen személyes adatai kezeléséről, kérje azok törlését vagy helyesbítését. Ezenkívül a játékost megilleti a személyes adatai kezelése elleni tiltakozás joga is. A játékos bármikor dönthet úgy, hogy a továbbiakban nem kíván részt venni a játékon, amely szándékát az ugyfelszolgalat@felujitaswebaruhaz.hu email címre jelezheti.

Vegyes rendelkezések:

A regisztrációk hiányosságáért/hibájáért (pl. Névelírás, címelírás, téves vagy nem valós adat feltüntetése stb.), a nyeremény átvételének elmaradásáért vagy késedelméért, sem a szervező, sem a lebonyolító semmilyen felelősséget nem vállalnak.

A szervező, illetve a lebonyolító kizárják a felelősségüket minden, a www.felujitaswebaruhaz.hu weboldal, illetve az azt működtető szervereket ért külső, ún. Sql támadások esetére. Tehát amennyiben a weboldalt, illetve szervert ért támadás folytán a játékosok téves rendszerüzeneteket kapnak, úgy ezen esetekre a szervező, illetve a lebonyolítók semminemű felelősséget nem vállalnak.

Szervező fenntartja magának a jogot arra, hogy amennyiben valamely játékos részéről bármilyen (számítógépes) manipulációt, tömegesen generált Facebook profilok létrehozását, illetve a játék szellemével bármilyen módon összeférhetetlen vagy azt sértő magatartást tapasztal vagy ennek megalapozott gyanúja felmerül, úgy a játékost azonnali hatállyal kizárja a játékból.

A játékra történő feliratkozáskor megadott személyes adatok nem kerülnek más személy részére átadásra, és azokat az adatkezelő leiratkozáskor haladéktalanul törli nyilvántartásából. Az adatkezelő a személyes adatokat nem továbbítja külföldre.

A játékhoz kapcsolódó adatbázis módosítása kizárólag a www.felujitaswebaruhaz.hu domainről, illetve a webkiszolgálón keresztül lehetséges. Bármilyen külső, nem a weboldal részeként elérhető eszközzel történő beavatkozás a játékosok regisztrációjába, a kódbeküldésbe, stb. a Játékos azonnali kizárását eredményezi.

 

Szervező, illetve lebonyolítók kizárják a felelősségüket a weboldal rajtuk kívülálló okokból történő meghibásodásáért, amely időtartam alatt a weboldal nem vagy korlátozottan használható, ugyanakkor haladéktalanul megtesznek minden szükséges intézkedést annak érdekében, hogy a hiba okát mielőbb feltárják, illetve megszüntessék.

A szervező jogosult a játékot bármikor visszavonni. A szervező továbbá fenntartja a jogot, hogy a játékszabályzatot indokolt esetben bármikor megváltoztathassa.

Bármilyen a jelen játék kapcsán felmerülő vitás kérdésben a szervező döntése irányadó. Ez a rendelkezés nem korlátozza a játékosoknak a mindenkor hatályos jogszabályok alapján fennálló igényérvényesítési jogát.

 

Debrecen, 2020. június 15.

 

A szabályzat letölthető innen: Facebook nyereményjáték szabályzat

Kezdőként lehet sikeres a ház felújítás?

2020. 06. 17. 10:36:00

A ház felújítás nem kis feladat, pláne ha úgy határozol: a kezedbe veszed az irányítást. De mennyire elvadult ötlet ez, ha nem rendelkezel semmiféle képesítéssel?

 

A fafesték értékteremtő és megőrző is egyben

2020. 06. 15. 12:34:00

A fafesték természetes színbe vonhatja az általad megújítani kívánt fafelületet. A paletta árnyalatai lehetővé teszik, hogy valóban olyan színben lásd, ha nem is a világot, de a lekezelni vágyott célpontot, mint amilyet elképzeltél, megálmodtál.

 

Mi az optimális csemperagasztó legfontosabb tulajdonsága?

2020. 06. 12. 11:35:00

A csemperagasztó funkciója evidens, a jelenléte nélkülözhetetlen, és éppen ezért jó, ha alaposan végiggondolod, milyen tulajdonságprofilú termékre voksolsz. 

A betonfesték ecsetvégre való, dekor-álom megvalósító

2020. 06. 10. 11:19:00

A betonfesték ezerarcú termék, és nemcsak azért, mert számtalan színárnyalatban kapható, hanem azért is, mert megannyi terepen hozhat az alkalmazása látványos sikert. 

Az aljzatkiegyenlítő a sima terepviszonyok záloga

2020. 06. 08. 18:03:00

Az aljzatkiegyenlítő segítségével eltüntetheted a burkolás útjában lévő göröngyöket, egyenetlenségeket. Az alapfelület síkba, vízszintesbe hozása kulcsfontosságú feladat, mondhatni ez a burkolás előszobája, tehát nem kihagyható lépés.

 

A praktikus és mutatós laminált parketta

2020. 05. 15. 13:38:00

A gyakran tévesen laminált parketta néven emlegetett laminált padló egy modern megoldás a padlóburkolásra. Számos előnye van, mint az olcsó alapanyag, könnyen lefektethető és sokszor nem lehet megkülönböztetni a valódi fa padlótól. 

Lakásfelújítás és minden, ami kell hozzá

2020. 05. 12. 11:27:00

Egy lakásfelújítás nem muszáj, hogy stresszel járjon, ha a megfelelő helyen a megfelelő anyagokat szerzed be hozzá. A minőségi alapanyagok és a jó mesterek fontosak egy ház- vagy lakásfelújítás során.

Betonglett, a modern építészet kelléke

2020. 05. 08. 17:35:00

A betonglett egy sokoldalúan használható építőanyag. Ha új házat építesz, vagy felújítasz, érdemes utánajárnod, hogy mi mindenre használhatod a betonglettet, hogy házad még modernebb külalakot kapjon. Van kültéri betonglett?