Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az Adatkezelési Tájékoztatónk Cookie-kkal kapcsolatos irányelvének értelmében. A képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod. 

4030 Debrecen, Diószegi út 3-5

Ügyfélszolgálat
+36 30/565-3551
felujitaswebaruhaz.hu
Villámgyors, munkakedvet fokozó kísérőlevél meglepetés CSOKIval-hát ilyen kedvességet még egyetlen rendeléskor sem tapasztaltam!! Úri cég!!!!
Svendor Erzsébet
Bátran rendelhettek innen, korrektek, gyorsak, kedvesek, segítőkészek . Azt kapod, amit vársz. Ritka manapság egy ilyen megbízható cég.
Lázár-Tóth Zsuzsanna
Gyors szállítás! Nagyon jó kommunikáció, telefonon egyeztettek velem a csomagom állapotáról. Az ár is nagyon jó volt. A számla mellé csomagolt levél és csoki örömet okozott 😊
Kőszegi Norbert

Betonjavító habarcs kültéri munkákhoz

A ház melletti terület jó kinézete nagymértékben hozzájárulhat az otthonunk szépségéhez. Éppen ezért fontos, hogy kellő figyelmet szenteljünk ennek is, és amikor úgy látjuk, hogy elérkezett az idő egy kis felújításra, korrigálásra, akkor ne tétlenkedjünk. 

A betonjavító habarcs egy nélkülözhetetlen alapanyag a betonjavító munkához, aminek a minősége, a tartóssága és egyéb tulajdonságai is befolyásolhatják a munkafolyamatot.

Fő a tökéletes végeredmény

Amikor a betonjavító habarcs kiválasztása kerül napirendre, akkor mindig azt kell szem előtt tartanod, hogy milyen végeredményt lehet elérni a használatával. Nyilván az a cél vezérel, hogy az újonnan kialakított betonterület szép egyenletes legyen és sokáig megőrizze az eredeti állapotát. Ugyanakkor maga a munkafolyamat gyorsasága, kényelme is meghatározza, hogy végső soron megfelelő alapanyagokra, eszközökre esett-e a választásod vagy sem. Az általunk kínált betonjavító termékek szinte a kezed alá dolgoznak, könnyen kezelhetőek és garantáltan azt az eredményt szolgáltatják, amit el szeretnél érni.

Betonjavító habarcs széles választékban

A webáruházunkban gazdag választékban találhatsz kiváló minőségű betonjavító anyagokat, amik minden felhasználói igénynek, elvárásnak meg tudnak felelni. Olyan nagy múltú, nemzetközileg is elismert gyártók termékeit kínáljuk, mint amilyen a BAUMIT, az LB-Knauf, vagy a Mapei. Az alapanyagokért cserébe pedig nem kell irreálisan sokat fizetned, ugyanis tőlünk kiváló áron tudod beszerezni mindegyiket.